Το Hyundai Home τα έχει όλα και συμφέρει

Το 2022 θα αποτελέσει μια χρονιά-σταθμό για τη σύνδεση των οχημάτων με την ενέργεια του σπιτιού με τρόπο που μέχρι πρότινος δεν ήταν δυνατός.

Με την ονομασία Hyundai Home, δημιουργήθηκε μια υπηρεσία που θα παρέχει μια ενιαία αγορά για προϊόντα που σχετίζονται με την φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων, την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας αλλά και της αποθήκευσης ενέργειας.

Η Hyundai, ανακοίνωσε την δημιουργία της υπηρεσίας Hyundai Home σε σχετικό δελτίο τύπου. Αυτό αναφέρει επίσης ότι η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει σε ορισμένες αγορές από το 2022.

Όπως όλα δείχνουν η Hyundai δεν θα επιτρέψει στους πελάτες να επιλέξουν διαφορετικούς προμηθευτές, αλλά η ίδια θα επιλέγει τα καλύτερα προϊόντα καθώς και θα καθοδηγεί τους πελάτες της τόσο στη διαδικασία της αγοράς όσο και και της εγκατάστασης.

Η αυτοκινητοβιομηχανία σημείωσε επίσης ότι το Hyundai Home θα παρέχει “από τις πιο δυνατές εγγυήσεις στον κλάδο” – όπως ακριβώς φροντίζει να κάνει και για τα αυτοκίνητά της.

Η φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου από οικιακή ηλιακή εγκατάσταση μειώνει το συνολικό αποτύπωμα άνθρακα

Hyundai Home

H υπηρεσία Hyundai Home συνδυάζει την οικιακή φόρτιση, την ηλιακή ενέργεια και την αποθήκευση ενέργειας. Επιπλέον, θα μπορούσε για παράδειγμα να αποτελέσει ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα του crossover Hyundai Ioniq 5. Και αυτό διότι είναι ειδικά εξοπλισμένο για να μπορεί να υποστηρίζει την αμφίδρομη φόρτιση. Κάτι που του επιτρέπει τη μεταφορά ενέργειας σε πακέτα μπαταριών αποθήκευσης ενέργειας, όταν είναι απαραίτητο.

Είναι βέβαια γεγονός ότι η φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου από οικιακή ηλιακή εγκατάσταση μειώνει το συνολικό αποτύπωμα άνθρακα αυτού του αυτοκινήτου. Καθώς και την εξάρτηση του ιδιοκτήτη από το δίκτυο.

Οι Ευρωπαίοι θα αποκτήσουν το «δικαίωμα στην φόρτιση» στο σπίτι και την εργασία

Το 2022 χρονιά-σταθμός για τη σύνδεση των οχημάτων με την ενέργεια του σπιτιού

Η κυκλοφορία του Hyundai Home έχει να κάνει με τη νέα φιλοσοφία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Σύμφωνα με αυτήν οποία η δραστηριότητα της Ioniq θα εκτείνεται πέρα ​​από τα αυτοκίνητα. Το ίδιο το Ioniq 5 θα είναι επίσης διαθέσιμο μέσω μιας καινοτόμου μορφής μίσθωσης. Αυτό θα επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν πριν αγοράσουν.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πιθανοί αγοραστές EV είναι τακτικοί χρήστες συνδρομητικών υπηρεσιών. Επομένως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ίδια η εταιρεία δοκιμάζει και αυτό το διαφορετικό μοντέλο μίσθωσης.

Tαξίδι 2.896 χιλιομέτρων στην Ευρώπη με ένα ηλιακό “κινούμενο σπίτι”

Η δυνατότητα της αμφίδρομης φόρτισης θα επίσης συμβατή με μοντέλα. Όπως είναι το Ford F-150 Lightning ενώ το 2022θα είναι μια χρονιά-σταθμός. Τότε ορισμένα στοιχεία των ηλεκτρικών οχημάτων θα αρχίσουν να συνδέονται με την ενέργεια του σπιτιού με τρόπο που μέχρι πρότινος δεν ήταν δυνατός.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!