Το Hyundai Ioniq 6 First Edition είναι sold out!

Το Hyundai Ioniq 6 First Edition ξεπούλησε στην Ευρώπη μέσα σε 24 ώρες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κορεάτικης φίρμας.

Το Ioniq 6 First Edition έγινε ανάρπαστο και η Hyundai ανακοίνωσε την πώληση των 2.500 μονάδων του εντός 24 ωρών. Επιπλέον, εντύπωση προκαλεί η μεγάλη αποδοχή του μοντέλου από τους καταναλωτές παρά την υψηλή τιμή του.

Μάλιστα, αν και το νέο μοντέλο θα φτάσει στην Ευρώπη σε έναν περίπου χρόνο, η Hyundai διέθεσε την έκδοση First Edition σε συγκεκριμένες ευρωπαϊκές αγορές. Συγκεκριμένα, η Ηyundai λάνσαρε το Ioniq 6 First Edition στη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Νορβηγία, την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ηyundai Ioniq 6 First Edition: Όποιος προλάβει!

Αυτό είναι το Hyundai Ioniq 6 First Edition!

To Hyundai Ioniq 6 First Edition κυκλοφορεί με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες απόδοσης 325 ίππων και 605 Nm ροπής. Επιπλέον, διαθέτει μία μπαταρία χωρητικότητας 77,4 kWh, η οποία προσφέρει αυτονομία 619 χιλιομέτρων.

Ακόμη, είναι δυνατή η φόρτιση της σε παροχή 350 kW και ο χρόνος φόρτισης μεταξύ 10% και 80% διαρκεί μόνο 18 λεπτά. Ουσιαστικά, τη συγκεκριμένη δυνατότητα επιτρέπει η πλατφόρμα των 800V, στην οποία πατάει το μοντέλο.

Η Hyundai ανοίγει ξενοδοχείο!

Εντυπωσιακό εσωτερικό με καρό θέμα

Στο εσωτερικό του Ηyundai Ioniq 6 First Edition συναντάμε θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα αλλά και θερμαινόμενο τιμόνι. Ακόμη, την προσοχή μας τραβάει ένα ηχοσύστημα της BOSE. Παράλληλα, τα καθίσματα περιλαμβάνουν αποκλειστικό μείγμα δέρματος και υφάσματος, ενώ το καρό τους σχέδιο υπάρχει και στα πατάκια από Econyl.

Στον δρόμο για τη βιωσιμότητα η Hyundai

Τιμή και παραδόσεις

Η τιμή του Hyundai Ioniq 6 First Edition ξεκινά από τα 63.500 ευρώ. Τέλος, η Hyundai θα ξεκινήσει τις πρώτες παραδόσεις μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2023.

Η Hyundai ηλεκτρίζει το Μουντιάλ στο Κατάρ!

Ο Ulrich Mechau, Vice President Sales & Service στη Hyundai, δήλωσε:

«Αυτό το εξαιρετικά υψηλό ενδιαφέρον και η ζήτηση για το Ioniq 6 First Edition υπογραμμίζει την ηγετική θέση της Ηyundai στην κινητικότητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Με την αεροδυναμικά σμιλεμένη σιλουέτα του, τη μεγάλη αυτονομία και το εσωτερικό που αναβαθμίζει την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης για τους πελάτες, το Ioniq 6 επαναπροσδιορίζει το τι πρέπει να είναι ένα αυτοκίνητο. Είμαστε σίγουροι ότι το ηλεκτροκίνητο Streamliner μας θα γοητεύσει τους Ευρωπαίους πελάτες μας».

abb_img
spot_img