Το ηλεκτρικό ποδήλατο Hitway BK6 έχει όλο το πακέτο!

Το Hitway BK6 είναι ένα «σπαστό» ηλεκτρικό ποδήλατο, το οποίο κάνει τη ζωή του χρήστη ευκολότερη και μάλιστα με τιμή κάτω από τα 1.000 ευρώ.

Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο από τη Γαλλία έχει κερδίσει τις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού, τόσο για την χρηστικότητά του, όσο και για την προσιτή τιμή του. Το αναδιπλούμενο ηλεκτρικό Hitway BK6 σαρώνει σε πωλήσεις, καθώς είναι best seller στην κατηγορία των ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Το εν λόγω ποδήλατο «κυκλοφορεί» στην αγορά τα τελευταία δύο χρόνια από τη γαλλική μάρκα Hitway. «Πατάει» σε δύο τροχούς με διαστάσεις 20 ίντσες και φαρδιά ελαστικά. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζει για την τιμή του που φτάνει τα 850 ευρώ, όπως επίσης και για το σπαστό του πλαίσιο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Το Specter 1 διαφέρει από τα υπόλοιπα e-bikes!

Το Hitway BK6 χωράει και πηγαίνει παντού

Το BK6 όταν είναι διπλωμένο έχει μήκος 930 χιλιοστά, πλάτος 500 χιλιοστά και ύψος 720 χιλιοστά. Αντίστοιχα, όταν είναι κανονικά έχει μήκος 1,77 μέτρα, πλάτος 530 χιλιοστά και ύψος 1,2 μέτρα. Το καθαρό του βάρος ξεκινάει από τα 26,6 κιλά, ενώ το μέγιστο φορτίο του φτάνει τα 120 κιλά, στοιχείο που το καθιστά αρκετά ανθεκτικό. Η εταιρεία προτείνει το e-bike για ύψη από 1,65 μέτρα έως και 1,90 μέτρα.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο Hitway BK6 έχει όλο το πακέτο!

Επιπλέον, ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει τα εμπρός και πίσω φώτα, τα δισκόφρενα τους δύο τροχούς και τον ψηφιακό πίνακα πληροφοριών. Ο αναβάτης μπορεί να ρυθμίσει την αντίσταση των πεταλιών σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Επίσης, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει το κιβώτιο επτά σχέσεων της Shimano.

Ένα ακόμα στοιχείo για το οποίο πολλοί προτιμούν το BK6 είναι οι off-road δυνατότητες κίνησης του. Σημαντικό ρόλο παίζει το πιρούνι στον μπροστά τροχό, αλλά και ότι μπορεί να κινηθεί σε δρόμο με κλίση έως και 25 μοίρες.

Η Porsche αναβάθμισε τα ηλεκτρικά της ποδήλατα

Ιδανικό για όλα τα στιλ οδήγησης

Διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα 250 W και 36 Volt, ο οποίος προσφέρει υποβοήθηση μέχρι και τα 25 χλμ./ώρα. Η μπαταρία του είναι αφαιρούμενη και η χωρητικότητά της φτάνει τα 11,2 Ah.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η αυτονομία μπορεί να φτάσει από τα 35 χιλιόμετρα έως και τα 90 χιλιόμετρα με μία φόρτιση. Προφανώς, ανάλογα με το στιλ οδήγησης, καθώς και τις συνθήκες στις οποίες το χρησιμοποιεί ο αναβάτης. Τέλος, η φόρτιση της μπαταρίας σε οικιακή πρίζα διαρκεί τέσσερις με πέντε ώρες.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!