Η Hyundai Motor στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022

Η Hyundai προφέρει στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 έναν στόλο «πράσινων» οχημάτων, για τις ανάγκες μετακίνησης στελεχών και φιλάθλων.

Η Hyundai Motor Company είναι ο επίσημος χορηγός του Παγκόσμιου Κυπέλλου FIFA 2022. Η κορεάτικη εταιρεία έχει ως στόχο να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου τουρνουά ποδοσφαίρου στον κόσμο. 

Έτσι, προσφέρει φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα για τις ανάγκες μετακίνησης στελεχών της διοργάνωσης και φιλάθλων. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που ο στόλος των οχημάτων της διοργάνωσης διαθέτει στο 50% τέτοιου είδους οχήματα.

Το Hyundai Ioniq 6 First Edition είναι sold out!

Η Hyundai Motor στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022

Η Hyundai Motor προσφέρει 236 «πράσινα» οχήματα

Συνολικά, η Hyundai Motor διαθέτει 616 οχήματα στο FIFA World Cup 2022. Μάλιστα, τα 446 από αυτά είναι επιβατικά οχήματα, εκ των οποίων τα 226 είναι υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα. Επιπλέον, εκτός των επιβατικών, προσφέρει επίσης 10 ηλεκτρικά λεωφορεία Elec City για τη μεταφορά των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, τα οχήματα που παρέχει η κορεάτικη φίρμα είναι τα Ioniq 5, Sonata Hybrid, Tucson Hybrid και Kona Hybrid. Επιπλέον, για τη μεταφορά VIP προσώπων και προσωπικού, διαθέσιμα είναι τα ηλεκτρικά Genesis G80 και GV70.

Στον δρόμο για τη βιωσιμότητα η Hyundai

«Η Hyundai Motor και η FIFA μοιράζονται μια ισχυρή δέσμευση να κάνουν τη φετινή διοργάνωση βιώσιμη επιτυχία μέσω των καθαρών μετακινήσεων» δήλωσε ο κ. Jaehoon Chang, President και CEO της Hyundai Motor Company. «Διαθέτοντας τα φιλικά προς το περιβάλλον υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα, αναμένουμε να επιτύχουμε τον κοινό μας στόχο να κάνουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ μια win-win διοργάνωση για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα».

Επιπλέον, η εταιρεία παρέχει φόρτιση καθ’ οδόν σε ηλεκτρικά οχήματα με τη χρήση της καινοτόμου τεχνολογίας Vehicle-to-Load των Ioniq 5. Παράλληλα, πραγματοποιεί παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των οχημάτων για τυχόν ατυχήματα για να παρέχει άμεση βοήθεια.

Η Hyundai Motor στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022

Συνεργασία για τη βιωσιμότητα

Επιπλέον, η Hyundai Motor ξεκίνησε την εκστρατεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου «Goal of the Century» (GOTC). Η εκστρατεία έχει το σλόγκαν «Ένας Ενωμένος Κόσμος για την Αειφορία», οπτικοποιώντας την ουδετερότητα άνθρακα για τη διοργάνωση.

Η Hyundai ανοίγει ξενοδοχείο!

Ως μέρος της καμπάνιας, η κορεάτικη εταιρεία δημιούργησε την Team Century, μια ομάδα πρεσβευτών της εκστρατείας. Μάλιστα, αρχηγός της είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Εθνικής Αγγλίας, Στίβεν Τζέραρντ.

Κάθε μέλος της Team Century θέτει στόχους για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος για τον πλανήτη στον τομέα εξειδίκευσής του. Τα μέλη της Team Century θα πλαισιώνει το μουσικό συγκρότημα BTS, ως Παγκόσμιοι πρεσβευτές της Hyundai Motor

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ένα ειδικό βίντεο «Goal of the Century» με τους BTS και άλλα μέλη της Team Century θα προβάλλεται στο Piccadilly Circus στο Λονδίνο.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!