Το MG3 αποκαλύφθηκε στη Γενεύη

Το νέο υβριδικό MG3 έκανε παγκόσμια πρώτη στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ενώ το περιμένουμε στην Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο.

Ακούστε το άρθρο

Το νέο MG3 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αποτελώντας μια εντυπωσιακή πρόταση στην ευρωπαϊκή αγορά των μικρών αυτοκινήτων. Με υβριδικό σύστημα κίνησης, σύγχρονο design και πλούσιο εσωτερικό εξοπλισμό, το MG3 δεύτερης γενιάς έρχεται να διεκδικήσει μια θέση στην κορυφή της κατηγορίας.

Το εν λόγω υβριδικό μοντέλο έχει μήκος 4,113 μέτρα, ύψος 1,502 μέτρα και το πλάτος 1,80 μέτρα. Επίσης, διαθέτει μοντέρνες γραμμές, ο προφυλακτήρας φέρει μεγάλους αεραγωγούς, ενώ στο πίσω μέρος η σχεδίαση είναι πιο λιτή. Ωστόσο, τα τριγωνικά φώτα LED «κλέβουν» την παράσταση.

Αυτή είναι η καμπίνα επιβατών του νέου MG 3

Με πολλές επιλογές συνδεσιμότητας το MG3

Εσωτερικά, υπάρχουν 2 οθόνες, ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και μια οθόνη αφής για το σύστημα infotainment, προσφέροντας πλούσιες δυνατότητες συνδεσιμότητας και ενημέρωσης.  Να σημειώσουμε πως στον στάνταρ εξοπλισμό του είναι διαθέσιμο το δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, περιλαμβάνοντας επίσης συνδεσιμότητα smartphone με Apple CarPlay/Android Auto smartphone με Apple CarPlay/Android Auto.

Η MG επιστρέφει στην Ελλάδα μέσω του Ομίλου Συγγελίδη!

Το MG3 αποκαλύφθηκε στη Γενεύη

Το πρώτο με το υβριδικό σύστημα κίνησης “Hybrid+”

Το νέο MG3 είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που εφοδιάζεται με το υβριδικό σύστημα κίνησης “Hybrid+”, προσφέροντας συνολική ισχύ 194 ίππων και 250 Nm ροπής. Το σύστημα αποτελούν ένας βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων και ένας ηλεκτροκινητήρας. Αυτός, μάλιστα, έχει τον ρόλο γεννήτριας για τη μπαταρία ενεργειακής χωρητικότητας ,83 kWh,. Επίσης, μπορεί να δώσει ενέργεια και στον ηλεκτροκινητήρα εάν είναι απαραίτητο.

MG Motor και Arsenal θα είναι… συμπαίκτες τα επόμενα χρόνια

Το MG3 αποκαλύφθηκε στη Γενεύη

Μετάδοση κίνησης και κατανάλωση καυσίμου

Να σημειώσουμε πως το σύστημα παρέχει 5 λειτουργίες μετάδοσης κίνησης για βέλτιστη απόκριση και φόρτιση της μπαταρίας. Πιο συγκεκριμένα, τα εν λόγω προγράμματα είναι τα EV, Series, Series and Charge, Drive and Charge και Parallel.

Ακόμη, σε ότι αφορά την κατανάλωση καυσιμού, θα φτάνει τα 4,4 λίτρα/100 χιλιόμετρα, με εκπομπές CO2 περιορισμένες στα 100 γραμμάρια/χιλιόμετρο. Όσο για τις επιδόσεις του, θα πραγματοποιεί επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 8 δευτερόλεπτα.

Τέλος, να τονίσουμε πως προσφέρει συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης, με τεχνολογίες όπως οι Lane Keep Assist με Lane Departure Warning System, Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning, και Traffic Jam Assist.

 

abb_img