Το νέο ηλεκτρικό πατίνι της Ε-TWOW με… GT χαρακτήρα

Η νέα γενιά ηλεκτρικών πατινιών E-TWOW GT 2020 διατίθεται με νέα τεχνολογία φρένων στους πίσω τροχούς και stand στήριξη. Παράλληλα, το νέο e-πατίνι διατηρεί τη δύναμη του με κορυφαία εμβέλεια, ροπή, μεγάλη επιφάνεια και τελική ταχύτητα.

Το νέο ηλεκτρικό πατίνι της Ε-TWOW είναι εξoπλισμένο με πίσω φρένο τυμπάνου για μεγαλύτερη απόδοση και ασφάλεια, ενώ τοποθετήθηκε stand για ευκολότερη στήριξη.

Παράλληλα διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία και κινητήρα 700W «πιάνοντας» τελική έως και 40χλμ./ώρα, ενώ η αυτονομία του αγγίζει τα 50 χιλιόμετρα.

Το ηλεκτρικό πατίνι της E-TWOW, που κοστίζει 949 ευρώ, ενσωματώνει την τεχνολογία KERS από την Formula 1 με στόχο την αύξηση της αυτονομίας έως και +60%, επιπλέον της αρχικής φόρτισης, απλά με την χρήση του ηλεκτρομαγνητικού φρένου.

E-TWOW GT 2020

Επίσης διαθέτει πατενταρισμένα ελαστικά πολυουρεθάνης χωρίς αέρα, εξοπλισμένα με βελτιωμένα πέλματα, για καλύτερη απόδοση και σε βρεγμένο δρόμο.

Το βασικό πλεονέκτημα των ελαστικών χωρίς αέρα είναι ότι δεν ξεφουσκώνουν, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, την μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και την οικονομία, λόγω της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής που έχουν.

Τα οχήματα που είναι εφοδιασμένα με τέτοιου είδους ελαστικά είναι σε θέση να φέρουν περισσότερο βάρος, καθώς και να είναι ανθεκτικά σε ανώμαλες επιφάνειες.

Τα ηλεκτρικά πατίνια της E-TWOW διαθέτουν 3 σημεία αναδίπλωσης, ενώ παράλληλα ζυγίζουν μόλις 13 κιλά, έτσι ώστε να καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο και να μπορούν να μεταφέρονται με ευκολία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το αυτοκίνητο ή και στο γραφείο.