Το νέο Macan στο δημοφιλές παιχνίδι Overwatch

Η Porsche και η εταιρεία παιχνιδιών Blizzard Entertainment ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία με τη Macan στο επιτυχημένο παιχνίδι Overwatch 2.

Ακούστε το άρθρο

Η Porsche και η εταιρεία παιχνιδιών Blizzard Entertainment ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία με τη Macan στο επιτυχημένο παιχνίδι Overwatch 2. Αργότερα μέσα στην άνοιξη, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ειδικά skins εμπνευσμένα από αυτοκίνητα της Porsche. Συμπεριλαμβανομένου του νέου ηλεκτρικού Macan, για δύο από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες τους.

Ήδη εδραιωμένη στα παιχνίδια αγώνων, η Porsche επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της πέρα ​​από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αρχίζοντας με το Overwatch 2, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο. Το Overwatch 2 είναι παιχνίδι για PC, το Xbox, το PlayStation και το Nintendo Switch.

Ο στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να παρουσιάσει τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό της Porsche με έναν απροσδόκητο, διασκεδαστικό τρόπο. «Το Overwatch 2 προσφέρει μια εξελιγμένη προέκταση και οι παίκτες μπορούν εύκολα να ταυτιστούν με τους χαρακτήρες. Αυτό είναι σημαντικό για να δημιουργήσουμε μια συνεργασία με τη Blizzard. Και να διηγηθούμε μια ιστορία εμπνευσμένη από το νέο ηλεκτρικό Macan.» είπε ο Deniz Keskin, Επικεφαλής Διαχείρησης  και Συνεργασιών της Porsche.

Mech με στοιχεία του Porsche Macan

Όταν η συνεργασία αρχίσει, θα υπάρχουν πολλά διακοσμητικά για να συλλέξουν οι παίκτες. Όπως δύο skins εμπνευσμένα από την γερμανική εταιρεία. Το πρώτο skin που θα αποκαλυφθεί είναι για τον αγαπημένο χαρακτήρα D.Va. Το νέο της skin ενσωματώνει πολλά στοιχεία σχεδιασμού απευθείας από το Macan Electric. Όπως τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα.

«Η φιλοσοφία σχεδιασμού της Porsche ταιριάζει υπέροχα με τον τρόπο που προσεγγίζουμε τους ήρωές μας στο Overwatch 2» εξηγεί η Tina Wei, καλλιτέχνης στην ομάδα Overwatch. «Το Mech της D.Va σχεδιάστηκε για να βελτιστοποιήσει τη λειτουργία πάνω από την οπτική ομορφιά που ταιριάζει σε ένα μελλοντικό κόσμο.»

Δείτε ακόμα: Η Porsche Macan επιτέλους αποκαλύπτεται!

Σχετικά με το Overwatch 2

Μια αισιόδοξη εικόνα της επόμενης μέρας της Γης, το Overwatch 2 είναι ένας κόσμος που αξίζει να παλέψεις. Όπου υπερστρατιώτες, επιστήμονες, κυβερνοεξελιγμένοι και omics συγκρούονται για τον έλεγχο πραγματικών τοποθεσιών από όλο τον κόσμο. Με 39 μοναδικούς ήρωες που μάχονται σε μια ποικιλία ζωντανών χαρτών και τοποθεσιών, οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν. Και να προσαρμοστούν σε μια ποικιλία μοναδικών καταστάσεων.

 

abb_img