Το Nissan Booster προσφέρει μία μοναδική e-μπειρία

Η Nissan εκμεταλλεύεται τη δύναμη του Web 3 με το Nissan Booster, το οποίο «απογειώνει» την εμπειρία των οπαδών της Formula E.

Η Nissan είναι έτοιμη να ενθουσιάσει τη διαδικτυακή κοινότητα, με το λανσάρισμα του Nissan Booster, της απόλυτης ψηφιακής πλατφόρμας. Έτσι, οι φίλοι της Formula E θα μπορέσουν να βιώσουν την αδρεναλίνη της ηλεκτροκίνητης διοργάνωσης, σε ένα περιβάλλον Web 3. Ειδικότερα, αξιοποιώντας τη δύναμη του Web 3, η Nissan δημιούργησε μία μοναδική και αποκλειστική εμπειρία.

Μάλιστα, η δημιουργία της, υποστηρίζει την στρατηγική της εταιρείας στην προσφορά καινοτομίας που ενθουσιάζει. Παράλληλα, συνάδει με τη δέσμευσή της στην ηλεκτροκίνηση, σύμφωνα με το Nissan Ambition 2030. Ωστόσο, στην «καρδιά» του εν λόγω προγράμματος, λαμβάνει χώρα το αποκλειστικό κανάλι Nissan Booster Discord.

Test Drive || Nissan Qashqai Hybrid: O βασιλιάς είναι και υβριδικός!

Τι προσφέρει στους θεατές η πλατφόρμα Nissan Booster;

Το Nissan Booster Discord είναι μία κοινότητα όπου οι φίλοι του αθλήματος και της μάρκας λαμβάνουν συνεχή ενημέρωση για όλα τα τελευταία νέα και γεγονότα γύρω από την ομάδα της Nissan Formula E. Επιπλέον, εκεί θα συζητούν τις εξελίξεις της 9ης σεζόν, καθώς και θα παρακολουθούν παρασκηνιακά στιγμιότυπα από το paddock της Nissan.

Παράλληλα, στο Discord οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανή ηχητική κάλυψη των προκριματικών και των αγώνων που είναι σε μετάδοση. Επίσης, τα ενεργά μέλη έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικά κανάλια, συνομιλώντας τόσο με την ομάδα, όσο και με τους ίδιους τους οδηγούς. Όλοι μπορούν να εγγραφούν στο κανάλι Nissan Booster Discord από εδώ και να γίνουν μέρος της Formula E, όπως ποτέ άλλοτε.

Test Drive || Δοκιμάζουμε το Nissan Juke DIG-T 114 PS!

Το Nissan Booster προσφέρει μία μοναδική εμπειρία

Δωρεάν παιχνίδι με κάρτες NFT με μοναδικό έπαθλο

Επιπλέον, η Nissan δημιούργησε ένα δωρεάν παιχνίδι με κάρτες NFT. Εκεί, οι φίλοι του Motorsport μπορούν να κάνουν προβλέψεις για την ομάδα της Nissan Formula E, σε κάθε αγώνα. Μάλιστα, με σωστές προβλέψεις, μπορούν να κερδίσουν αποκλειστικές κάρτες NFT, καθώς και να αποκτήσουν πόντους εμπειρίας.

Η Nissan επιδεικνύει τα «όπλα» της στην Auto Shanghai 2023

Ωστόσο, το απόλυτο έπαθλο αποτελεί μία πρόσκληση VIP στο paddock της Nissan, για το e-Prix του Λονδίνου. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι καρτών, θα πρέπει να μεταβούν στην επίσημη ιστοσελίδα, δοκιμάζοντας τις γνώσεις τους στη Formula E. Επιπλέον, για να γιορτάσει το λανσάρισμα του Nissan Booster, η Nissan διοργάνωσε μία εκδήλωση e-sport.

Εκεί, οι επίσημοι οδηγοί της Nissan Formula E, Sacha Fenestraz και Norman Nato, θα αντιμετωπίσουν 10 έμπειρους gamers του μηχανοκίνητου αθλητισμού, από όλον τον κόσμο, σε ένα εικονικό αγώνα. Η ζωντανή μετάδοση του Nissan Booster Trophy στο Nissan Twitch Channel, θα γίνει στις 22 Μαΐου, 20:00-22:00 ώρα Ελλάδος.

Editorial