Το Nissan Hyper Adventure Concept είναι από άλλο πλανήτη!

Η Nissan αποκάλυψε το Nissan Hyper Adventure Concept, το οποίο θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στο Japan Mobility Show 2023.

Το Nissan Hyper Adventure Concept αποτελεί το δεύτερο πρωτότυπο στη σειρά προηγμένων Concept ηλεκτρικών οχημάτων. Το ψηφιακό project της Nissan είναι ένα σπορ SUV σχεδιασμένο για όσους λατρεύουν τις εξορμήσεις στη φύση.

Σε ότι αφορά την εξωτερική σχεδίαση του Nissan Hyper Adventure Concept είναι αναμφίβολα φουτουριστική. Πέρα από τις δυναμικές γραμμές του αμαξώματος, ξεχωρίζει για την μεγάλη του απόσταση από το έδαφος, καθώς και για τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειές του.

Επιπλέον, τα αναδιπλούμενα σκαλοπάτια διευκολύνουν την είσοδο και την έξοδο στο αυτοκίνητο. Μάλιστα οι τροχοί, όπως και οι προφυλακτήρες, διαθέτουν μηχανισμούς πρόσφυσης στο χιόνι. Αυτοί επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να κινείται μέσα σε χιονισμένο τερέν χωρίς δυσκολία.

Εντυπωσιάζει το διαστημικό Nissan Hyper Urban Concept!

Βγάζει μάτια το Nissan Hyper Adventure Concept

Φουτουριστικό εντός και εκτός το Nissan Hyper Adventure Concept

Η διαστημική εικόνα συνεχίζεται και στην καμπίνα του Nissan Hyper Adventure Concept. Ο πίνακας οργάνων του αυτοκινήτου είναι πλήρως ενσωματωμένος στο κάτω μέρος του παρμπρίζ. Χάρη στην συγκεκριμένη σχεδίαση, ο οδηγός απολαμβάνει ένα ευρύ και καθαρό οπτικό πεδίο.

Επιπλέον, υπάρχει άφθονος χώρος για τα απαραίτητα για μία εξόρμηση στη φύση, όπως σκηνές, σκι ή ακόμη και καγιάκ. Οι πίσω θέσεις είναι λειτουργικές και μπορούν να γυρίζουν 180 μοίρες σε έναν άξονα. Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο στη διάθεση των επιβατών υπάρχει ένα άνετο καθιστικό που βλέπει προς τα έξω.

Το ηλεκτρικό Nissan Concept 20-23 δείχνει το νέο Micra!

Υψηλή τεχνολογία κίνησης

Το Nissan Hyper Adventure Concept είναι άνετο σε κάθε είδους οδόστρωμα, χάρη στο προηγμένο σύστημα ελέγχου όλων τον τροχών, e4FORCE. Το σύστημα της Nissan, προσφέρει μέγιστη ασφάλεια κατά την κίνηση.

Επιπλέον, η τεχνολογία V2X (όχημα προς τα πάντα) το οποίο διαθέτει το Hyper Adventure Concept, του επιτρέπει να λειτουργεί ως πηγή ενέργειας για σπίτια ή άλλα κτίρια (V2H), προσφέροντας την πλεονάζουσα ενέργεια στο δίκτυο (V2G).

Τέλος, η μπαταρία με τη μεγάλη χωρητικότητα παίζει πολλαπλό ρόλο ως πηγή ενέργειας. Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κάποιος να φορτίσει τα gadget του, να φωτίσει το χώρο που κάνει camping κ.α.

abb_img
spot_img