Το Nissan X-Trail Mountain Rescue είναι έτοιμο για δράση (βίντεο)

Η Nissan παρουσίασε το ηλεκτρικό όχημα διάσωσης X-Trail Mountain Rescue, το οποίο είναι εφοδιασμένο με το σύστημα e-4ORCE.

Η Nissan ανακοίνωσε την καινοτόμα ιδέα της για ένα όχημα ορεινής διάσωσης, το οποίο μάλιστα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Πιο συγκεκριμένα, η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε το εντυπωσιακό Nissan X-Trail Mountain Rescue σε ένα ιταλικό χιονοδρομικό κέντρο.

Η μάρκα εφάρμοσε σε αυτό το ηλεκτρικό σύστημα e-4ORCE σε αυτό το ειδικό εξοπλισμό, προσφέροντας την ιδανική λύση για τη διάσωση στα περίπλοκα ορεινά περιβάλλοντα.

Nissan X-Trail e-4ORCE: Τα καταφέρνει και στο φεγγάρι

Τι περιλαμβάνει το Nissan X-Trail Mountain Rescue;

Αρχικά, το Nissan X-Trail Mountain Rescue διαθέτει εντυπωσιακές τροποποιήσεις. Μερικές από αυτές έχουν να κάνουν με αλυσίδες χιονιού που αντικαθιστούν τους τροχούς, επιτρέποντας την αποτελεσματική προσέγγιση σε χιονοκαλύμματα και δύσβατα εδάφη.

Το Nissan X-Trail επιστρέφει υβριδικό στην Ευρώπη!

Επιπλέον, τα πίσω καθίσματα έχουν αφαιρεθεί για να χωρέσουν φορεία και να διακινήσουν τραυματίες σκιέρ προς το πλησιέστερο ιατρικό κέντρο. Ακόμη ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει σειρήνα, ράβδος φωτός, και ισχυρούς προβολείς στο καπό. Αλλαγές υπάρχουν και στον προφυλακτήρα, ο οποίος φέρει βαρούλκο και ενισχυμένο γάντζο ρυμούλκησης.

Nissan X-Trail: Το SUV που προτιμούν οι γυναίκες

Με την τεχνολογία e-4ORCE της μάρκας

Φυσικά, το αμιγώς ηλεκτρικό όχημα φέρει το καινοτόμο σύστημα e-4ORCE της Nissan. Ο στόχος για το X-Trail Mountain Rescue είναι να ολοκληρώσει την υποστήριξη της εκστρατείας «Ride Responsibly» σε ευρωπαϊκά χιονοδρομικά κέντρα. Με αυτόν τον τρόπο προωθεί την ασφαλή περιγραφή στις πλαγιές.

Τα νέα αξεσουάρ του Nissan X-Trail είναι… premium

Το βίντεο της Nissan, με το οποίο παρουσιάζει το όχημα, αποτυπώνει εντυπωσιακές στιγμές διάσωσης, με το X-Trail Mountain Rescue να βρίσκεται σε ένα γυάλινο κουτί στο χιονοδρομικό κέντρο. Η χρήση του αφορά αποκλειστικά τις περιστατικές έκτακτες ανάγκες.

Τέλος, το ηλεκτρικό σύστημα e-4ORCE έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του σε χειμερινές συνθήκες. Να θυμίσουμε πως στην αποστολή «Pole to Pole», ένα Nissan Ariya e-4ORCE διέσχισε με επιτυχία περισσότερα από 30.000 χιλιόμετρα σε παγκόσμια περιοδεία.

Αυτό είναι το βίντεο με το X-Trail Mountain Rescue:

 

abb_img
spot_img