Το Opel Corsa είναι γεννημένος… πρωταθλητής!

Το δημοφιλές Opel Corsa βρίσκεται στην πρώτη θέση των πωλήσεων, ανεξαρτήτως κατηγορίας, για το 1ο τρίμηνο του 2023.

Ακούστε το άρθρο

Το Opel Corsa είναι ένα μοντέλο που δεν χρειάζεται συστάσεις. Η εντυπωσιακή εμπορική πορεία του συνεχίζεται και με την 6η γενιά, μιας και κατέκτησε την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά για το 1ο τρίμηνο του 2023.

Μάλιστα, το Opel Corsa στην 6η του γενιά ενσωματώνει πρωτοποριακές τεχνολογίες για την κατηγορία του. Αρχικά, διαθέτει πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδηγού, σύστημα φωτισμού Adaptive Intelli-Lux LED® Matrix, προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, αναγνώριση οδικών σημάτων, καθώς και Adaptive Cruise Control.

Test Drive || Opel Corsa-e: Το μέλλον της πόλης είναι ηλεκτρικό!

Σε ότι αφορά τους κινητήρες, το Corsa διαθέτει πλούσια γκάμα αποδοτικών και οικονομικών μηχανικών συνόλων. Στη βάση της γκάμας, συναντάμε έναν κινητήρα βενζίνης με απόδοση 75 ίππους. Στην κορυφή ξεχωρίζει το μηχανικό σύνολο βενζίνης, το οποίο αποδίδει 130 ίππους. Τη μετάδοση της κίνησης εξασφαλίζουν χειροκίνητα κιβώτια 5 και 6 σχέσεων, ενώ είναι διαθέσιμο και ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το κορυφαίο νέο όμως είναι ότι η Opel προσφέρει το Corsa ως αμιγώς ηλεκτρικό, με αυτονομία 353 χιλιομέτρων. Μάλιστα, το Corsa-e είναι στην 1η θέση των πωλήσεων των αμιγώς ηλεκτρικών για το πρώτο τρίμηνο του 2023. Με λίγα λόγια, το φανατικό κοινό του Corsa, αγκάλιασε και την ηλεκτροκίνηση.

Test Drive || Opel Astra PHEV 180 PS: Greenovation!

Και με εύκολη χρηματοδότηση η απόκτηση του Opel Corsa

Τώρα, το Corsa μπορεί να το αποκτήσει εύκολα κάποιος, χάρη στο Πρόγραμμα Επιδότησης Ανταλλαγής για όλους. Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επισκεφθούν το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel και να λάβουν μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό τους.

Test Drive || Opel Grandland PHEV: Στην πρίζα!

Το πρόγραμμα ισχύει έως τις 30 Απριλίου και αφορά όλη την γκάμα των μοντέλων της Opel. Επιπλέον της επιδότησης ανταλλαγής, η Opel έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εγγύηση τελικής τιμής και σύντομο χρόνο παράδοσης για τα μοντέλα της, καθώς και 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης. Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, το πλήρες πακέτο του Opel Corsa είναι η ιδανική επιλογή!

abb_img