Το Opel Corsa παραμένει σταθερά στην κορυφή!

Ακόμη ένας τομέας στον οποίο διαπρέπει το νέο Opel Corsa είναι και οι εταιρικές πωλήσεις, όπου διατηρεί σταθερά την 1η θέση στην Ελλάδα.

Το Opel Corsa αποδείχτηκε το αγαπημένο μοντέλο και των εταιρειών, στο πρώτο τετράμηνο του 2023. Ειδικότερα, το μοντέλο κατέκτησε μερίδιο αγοράς της τάξεως του 10,7% στο κανάλι των εταιρικών πωλήσεων, με 2.776 ταξινομήσεις. Μάλιστα, η αύξηση των πωλήσεων σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της προηγούμενης χρονιάς, ξεπερνά το 224%.

Ωστόσο, την επιτυχία του Corsa πλαισιώνουν και τα υπόλοιπα μοντέλα της Opel. Ως αποτέλεσμα είναι να καθιστούν την μάρκα ως τον απόλυτο ηγέτη στις εταιρικές πωλήσεις στο πρώτο τετράμηνο της χρονιάς. Προφανώς, το μικρό μοντέλο αποτελεί προσωπική επιλογή των χρηστών χάρη στα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του.

Κάποια από αυτά είναι η δυναμική του σχεδίαση, οι αποδοτικοί και οικονομικοί κινητήρες του, το χαμηλό κόστος χρήσης, αλλά και τα προηγμένα συστήματα άνεσης και ασφάλειας που εισάγει στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

Το Opel Corsa είναι… πρωταθλητής!

Το Opel Corsa σταθερά στην κορυφή

Τα επιπλέον χαρακτηριστικά που κατατάσσουν το Opel Corsa στην κορυφή

Επιπλέον, το γεγονός ότι το Opel Corsa είναι η κορυφαία επιλογή των εταιρειών, αφορά ένα πλήθος παραγόντων. Μεταξύ αυτών, η αξιοπιστία, οι υψηλές υπολειμματικές αξίες, καθώς και οι προηγμένοι και πολυβραβευμένοι κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου. Ωστόσο, σημαντικό ρόλο «παίζουν» οι εξατομικευμένες προτάσεις που παρέχει η Opel στην Ελλάδα, καθώς και η μοναδική εξυπηρέτηση Aftersales πανελλαδικά.

Test Drive || Opel Astra PHEV 180 PS: Greenovation!

Το Opel Corsa σταθερά στην κορυφή

Στην μεγάλη αυτή επιτυχία έχει συμβάλει και η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου, το Corsa-e. Μάλιστα, η εκδοχή αυτή κυριαρχεί στις εταιρικές ταξινομήσεις αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην κατηγορία του, με μερίδιο που ξεπερνά το 75%. Προφανώς, οι φορολογικές ελαφρύνσεις/απαλλαγές, κέρδισαν το ενδιαφέρον και την προτίμηση των τελικών χρηστών.

Test Drive || Opel Mokka-e: Δυναμικά… ηλεκτρικό!

Το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa διαθέτει ένα αποδοτικό σύστημα κίνησης, το οποίο προσφέρει αυτονομία έως και 353 χιλιόμετρα. Από πλευράς φόρτισης, με τη χρήση ταχυφορτιστή, η στάθμη της μπαταρίας φτάνει έως το 80%, σε μόλις 30 λεπτά. Μάλιστα, αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στον χρήστη να είναι «αυτόνομος» τόσο στις καθημερινές αποστάσεις, όσο και στις μεγαλύτερες διαδρομές.

abb_img
spot_img