Το Protergia Energy Save σε επιβραβεύει όσο εξοικονομείς!

Το Protergia Energy Save στηρίζει και επιβραβεύει έμπρακτα τους καταναλωτές που εξοικονομούν ενέργεια σε σχέση με την περσινή κατανάλωση.

H Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, λανσάρει υπηρεσίες, προγράμματα και εργαλεία σχεδιασμένα για τον σύγχρονο καταναλωτή.

Μάλιστα, το Protergia Energy Save επιβραβεύει έμπρακτα τους καταναλωτές που εξοικονομούν ενέργεια. Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενέργειας στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά κατά τη δύσκολη ενεργειακή συγκυρία στην Ευρώπη.

Protergia: Οι 25 δημόσιοι φορτιστές αλλάζουν την Αθήνα

Πώς λειτουργεί το Protergia Energy Save;

Το πρόγραμμα Protergia Energy Save στοχεύει στον περιορισμό της ενεργειακής σπάταλης, η οποία εκτός από δαπανηρή είναι και περιβαλλοντικά επιζήμια. Ουσιαστικά, το πρόγραμμα επιβραβεύει τους οικιακούς πελάτες, οι οποίοι αλλάζουν την ενεργειακή τους συμπεριφορά. Για κάθε kWh που εξοικονομούν σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, η Protergia μηδενίζει τη χρέωση προμήθειας (πλην του παγίου) για άλλη μία.

Το νέο πρόγραμμα της Protergia είναι κυμαινόμενο (πλην του παγίου) και τις χρεώσεις προμήθειας διαμορφώνει το χονδρεμπορικό κόστος ηλεκτρικής ενέργειας. Οι καταναλωτές δηλαδή, θα απαλλαγούν από τη χρέωση της ρήτρας αναπροσαρμογής. Επιπλέον, οι κρατικές επιδοτήσεις μέσω του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης ισχύουν συμπληρωματικά και δεν τις αντικαθιστά το πρόγραμμα.

Έτοιμο το Μητρώο Υποδομών και Φορέων Αγοράς Ηλεκτροκίνησης

Το Protergia Energy Save σε επιβραβεύει όσο εξοικονομείς!

Τα θετικά του προγράμματος

Το Protergia Energy Save παρέχει 100% «πράσινη» ενέργεια. Μάλιστα, δεν είναι απαραίτητη η εγγύηση, αν οι καταναλωτές εξοφλούν τους λογαριασμούς μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού. Επιπλέον, δεν ισχύουν δεσμεύσεις ή πρόσθετες συνδρομές.

Παράλληλα, όσοι επιλέξουν το Protergia Energy Save απολαμβάνουν δωρεάν την υπηρεσία myprotergia. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει στους πελάτες στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης και πρακτικές συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας.

Φάκελος φόρτιση ηλεκτρικού: Όλα τα apps για να φορτίσεις!

Επί της ουσίας, ο όμιλος MYTILINEOS μέσω της Protergia επεκτείνει τη δραστηριότητα του στην προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου. Ουσιαστικά προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε συνδυασμό με προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου. Μάλιστα, ξεπερνά τις 330.000 παροχές σε όλη την Ελλάδα.

Ο τρόπος με τον οποίο η Protergia προσφέρει τα προϊόντα της, δείχνει το μέλλον της ενέργειας και ανοίγει έναν δρόμο με νέες δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις.

abb_img
spot_img