Το Ram 1500 REV ηλεκτρίζει τα πλήθη!

Με ένα ξεχωριστό τρόπο η Ram παρουσίασε την έκδοση παραγωγής του θηριώδους 1500 REV, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου στην ιστορία της.

Ακούστε το άρθρο

Η Ram αποκάλυψε με έναν ξεχωριστό τρόπο το Ram 1500 REV, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής στην ιστορία της. Μάλιστα, ιδανική στιγμή για τη μάρκα αποτέλεσε ο τελικός του Πρωταθλήματος Αμερικανικού Ποδοσφαίρου, η δημοφιλέστερη αθλητική διοργάνωση στις ΗΠΑ. Ειδικότερα, μέσω του σποτ «Premature Electrification», άγγιξε όλες τις ανησυχίες του αγοραστικού κοινού για τα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Παράλληλα, έδωσε ένα πρώτο στίγμα για το Ram 1500 REV, το οποίο όπως δείχνει και το σποτ, θα δίνει απαντήσεις σε αυτά τα ζητήματα. Τα μοντέλα της Ram ξεχωρίζουν για την ισχύ και τις υψηλές δυνατότητες μεταφοράς και έλξης που προσφέρουν.

Έτσι, με το Ram 1500 REV, η αμερικάνικη εταιρεία υποστηρίζει ότι τα χαρακτηριστικά αυτά θα περάσουν και στα αμιγώς ηλεκτρικά της μοντέλα. Φυσικά, η Ram είναι μία από τις μάρκες, οι οποίες βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» του Ομίλου Stellantis.

Ram 1500 Revolution BEV Concept: Ηλεκτρικό και σκληροτράχηλο Pick-Up

Ο κ. Olivier Francois, Global Chief Marketing Officer της Stellantis, δήλωσε:

«Δημιουργήσαμε αυτό το διαφημιστικό σποτ για να μιλήσουμε απευθείας στο κοινό της Ram. Επιπλέον, με έναν χιουμοριστικό τρόπο τους δίνουμε απαντήσεις σε εύλογες ανησυχίες που έχουν, σχετικά με την μετάβαση στην επιλογή ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Αυτό που θέλαμε να τους πούμε είναι ότι έχουμε ακούσει τις ανησυχίες τους και τις λάβαμε υπόψη, ώστε να είμαστε έτοιμοι να τους δώσουμε πειστικές απαντήσεις σε αυτές με την άφιξη του Ram 1500 REV στην αγορά το 2024».

Το ηλεκτρικό Pick-Up Ram Revolution έρχεται αγριεμένο!

Ram 1500 REV: Ο Γολιάθ εξηλεκτρίστηκε!

Τα χαρακτηριστικά του αμερικάνικου Pick-up που «μπήκε» στην πρίζα

Μέχρι στιγμής, η αμερικάνικη εταιρεία κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για περαιτέρω στοιχεία σχετικά με το Ram 1500 REV. Σύμφωνα με παλαιότερες πληροφορίες, το μοντέλο θα έχει ως βάση τη νέα ηλεκτρική πλατφόρμα του Ομίλου Stellantis, την STLA.

Προφανώς, για να παραμείνει πιστό στο DNA της μάρκας, θα διαθέτει 2 ηλεκτροκινητήρες, έναν για κάθε άξονα. Παράλληλα, διαθέσιμο πιθανότατα θα είναι και ένα σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης που θα βελτιώνει την ευελιξία του ηλεκτρικού οχήματος.

Μάλιστα, η πλατφόρμα STLA Frame θα χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρικό κύκλωμα αρχιτεκτονικής 800V. Αυτό, θα προσφέρει δυνατότητα φόρτισης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου με ισχύ έως και 350 kW. Έτσι, το Ram 1500 REV μπορεί να ανακτήσει αυτονομία 160 χιλιομέτρων σε μόλις 10 λεπτά.

O CEO της Stellantis προειδοποιεί για την κινέζικη «απόβαση» στην Ευρώπη

Ram 1500 REV: Ο Γολιάθ εξηλεκτρίστηκε!

Όταν η Ram έκανε την αποκάλυψη του πρωτότυπου μοντέλου, είχε ανακοινώσει ότι διέθετε έναν «ρομποτικό» φορτιστή. Πιο συγκεκριμένα, ο φορτιστής αυτός εντοπίζει την ύπαρξη σημείου φόρτισης με αποτέλεσμα να το προσεγγίζει αυτόματα.

Φυσικά, δεν γνωρίζουμε αν αυτή η τεχνολογία έχει «περάσει» και στο αυτοκίνητο παραγωγής της αμερικάνικης μάρκας. Τέλος, οι παραγγελίες για το αμιγώς ηλεκτρικό Ram 1500 REV μόλις ξεκίνησαν στις ΗΠΑ. Ωστόσο, η έναρξη της παραγωγής του μοντέλου θα γίνει αρχές του επόμενου έτους.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το «έξυπνο» σποτ της Ram, «Premature Electrification»:

abb_img