Το Tesla Cybertruck δεν καταλαβαίνει από… σφαίρες!

Στην ερώτηση αν το Tesla Cybertruck είναι αλεξίσφαιρο, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο δίνει μία ξεκάθαρη (;) απάντηση.

Το… σήριαλ Tesla Cybertruck καλά κρατεί, με την έναρξη παραγωγής του να πλησιάζει, και τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν τον ερχόμενο Νοέμβριο. Μέχρι να ξεκινήσουν και επίσημα οι πρώτες παραδόσεις, η εταιρεία εξακολουθεί να το περνάει από διάφορες δοκιμασίες. Με αυτό τον τρόπο θέλει να διασφαλίσει ότι δεν του λείπει τίποτα.

Δεδομένου, ότι οι κρατήσεις για το Cybertruck έχουν ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο, καλά κάνει, αν και κάποιες δοκιμασίες είναι λιγάκι ακραίες. Όπως για παράδειγμα, η τελευταία, η οποία περιλάμβανε… πυροβολισμούς.

Οι παραδόσεις του Tesla Cybertruck επιτέλους ξεκινούν!

Το Tesla Cybertruck είναι αλεξίσφαιρό και με τη βούλα (;)

Πιο συγκεκριμένα, μέλος της κοινότητας κοινότητας ιδιοκτητών Tesla του Silicon Valley της Καλιφόρνια, δημοσίευσε πλάνα από ένα… «γαζωμένο» Tesla. Για την ακρίβεια, το βίντεο έδειχνε ένα Cybertruck, το οποίο έκανε βόλτες σε αυτοκινητόδρομο,  με τις πλαϊνές πόρτες από τη μεριά του οδηγού να είναι γεμάτες με τρύπες, εμφανώς ήταν από πυροβολισμούς.

Ο Έλον Μασκ «κράζει» το Tesla Cybertruck… μέσω e-mail!

Αργότερα, ο ίδιος ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε με Tweet – φυσικά – πως πράγματι, οι τρύπες στο πλαϊνό μέρος του SUV ήταν από σφαίρες. Ειδικότερα, σημείωσε πως «αδειάσαμε ολόκληρο τον γεμιστήρα ενός οπλοπολυβόλου στην πόρτα του οδηγού, σε στυλ Al Capone.» Μάλιστα, τόνισε πως καμία σφαίρα δεν πέρασε την καμπίνα.

Ο Έλον Μασκ στο τιμόνι του… εκλεκτού (;) Tesla Cybertruck!

Χωρίς σημάδια πυροβολισμών τα παράθυρα

Ωστόσο, παρόλο που ο Μασκ δήλωσε ότι καμία σφαίρα δεν πέρασε στο εσωτερικό του οχήματος, το σχετικό βίντεο δείχνει πως δεν υπήρξαν πυροβολισμοί στα παράθυρα. Γεγονός που προβλημάτισε το κοινό και τους κριτικούς.

Επιπλέον, να σημειώσουμε ο Μασκ δεν ανέφερε το είδος του όπλου με το οποίο πυροβόλησαν το Cybertruck. Όπως επίσης, ούτε και τη διάμετρο τω σφαιρών που χρησιμοποίησαν. Επομένως, το Cybertruck μπορεί να θεωρείται αλεξισφαιρό, ωστόσο υπάρχουν ακόμη ερωτήματα που πρέπει να καλυφθούν.

Θα τα μάθουμε όλα στις 30 Νοεμβρίου, στην προγραμματισμένη εκδήλωση για την έναρξη των παραδόσεων του μοντέλου. Πάντως ένα είναι το σίγουρο. Πως το Tesla Cybertruck δεν σταματάει να μας εκπλήσσει.

abb_img
spot_img