Το Ultra-yacht Duffy έχει δυνατότητα ηλιακής φόρτισης

Η Ultra-Yacht ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού σκάφους με δυνατότητα ηλιακής φόρτισης.

Η Ultra-Yacht ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού σκάφους “Duffy”, με δυνατότητα ηλιακής φόρτισης. Η ανακοίνωση έλαβε χώρα στην Έκθεση “Power and Sailboat” στην Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα.

Το Duffy είναι ένα σκάφος μηδενικών εκπομπών ρύπων, με χαμηλές ανάγκες συντήρησης που μπορεί να προσφέρει έως και 12 ώρες διασκέδασης στο νερό.

Το Duffy Solar Assisted Bayshore έχει μήκος 18 πόδια και διαθέτει άνετα καθίσματα για έως και εννέα άτομα. Μπορεί να τροφοδοτηθεί με ηλεκτρική ενέργεια. Επιπλέον, η τελική του  ταχύτητα φτάνει και τα 6 χλμ./ώρα, σε ταχύτητες πλεύσης 4-5 χλμ./ώρα, για έως και 12 ώρες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ultra-Yacht, Ed Kolodzieski, δήλωσε:

«Από σήμερα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα υπέροχο σκάφος που έχει βελτιωθεί με επιλογή ηλιακής φόρτισης για μια ξέγνοιαστη μέρα στο νερό».

To Bayshore, της Ultra-yacht μπορεί να πάει παντού

Με την αθόρυβη λειτουργία το ηλεκτρικό Bayshore, όπως και το σκάφος Pure που υποστηρίζει η GM, είναι σε θέση να εξερευνήσει πλωτές οδούς με «πράσινο τρόπο». Μάλιστα αλλά ακόμη και περιοχές, στις οποίες δεν επιτρέπεται η είσοδος σε συμβατικά σκάφη.

Η Pure Watercraft λανσάρει το πρώτο της ηλεκτρικό σκάφος, σε συνεργασία με την GM, στην CES

«Το Duffy είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξερευνήσετε τη φυσική ομορφιά, τους όρμους, τις λίμνες και τα ποτάμια, ενώ παράγει μηδενικές εκπομπές. Είναι υπέροχο να χαλαρώνεις και να διασκεδάζεις, χωρίς να σταματάς για βενζίνη».

Τα ηλεκτρικά σκάφη Duffy έχουν έναν αρκετά μοναδικό σχεδιασμό κινητήρα.Το σκάφος έχει και τη δυνατότητα να «γυρίσει» σχεδόν 180 μοίρες. Καθιστώντας δυνατούς μερικούς πραγματικά δύσκολους ελιγμούς. Τέλος οι μπαταρίες είναι χαμηλά, για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Τέλος, τα ηλεκτρικά σκάφη Duffy κατασκευάζονται στο Adelanto της Καλιφόρνια. Το Bayshore 18 με δυνατότητα ηλιακής φόρτισης είναι διαθέσιμο στην τιμή των 59.596 δολαρίων.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!