To Volvo EX90 προσφέρει μία καθηλωτική ηχητική εμπειρία

Στην πολυτελή καμπίνα του αμιγώς ηλεκτρικού Volvo EX90, οι επιβάτες απολαμβάνουν μία καθηλωτική ηχητική εμπειρία υψηλής ανάλυσης.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να περιβάλλεται κάνεις από μία συμφωνία ήχων με τέλεια σύσταση, κάτι που είναι πλέον διαθέσιμο στο Volvo EX90. Στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό SUV, η σουηδική φίρμα προσφέρει ένα σύστημα ήχου που δημιουργεί μία καθηλωτική ηχητική εμπειρία υψηλής ανάλυσης. Ειδικότερα, το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins High Fidelity ταιριάζει άψογα με την πιο ήσυχη καμπίνα που έχει δημιουργήσει ποτέ η μάρκα.

Όταν το Volvo EX90 ήταν ακόμα σε διαδικασία εξέλιξης, η εταιρεία έκανε ανάλογες μελέτες πάνω στον εν λόγω τομέα. Μάλιστα, οι σχεδιαστές της εταιρείας συνεργάζονταν με τους μηχανικούς ήχου της Bowers & Wilkins για να εξασφαλίσουν το μέγιστο αποτέλεσμα. Έτσι, όποια θέση κι αν προτιμάει κανείς στο 7θέσιο μοντέλο, θα μπορεί να απολαμβάνει απόλυτα ρεαλιστικό ήχο 3D surround. Προφανώς, σε αυτό σημαντικό ρόλο «παίζουν» και τα 25 διαθέσιμα ηχεία της καμπίνας.

«Στο νέο Volvo EX90, η Bowers & Wilkins ήταν μία προφανής επιλογή, ως συνεργάτης για το premium σύστημα ήχου μας. Η καταξιωμένη προσέγγισή της στον ήχο αποπνέει ποιότητα και συμπληρώνει ιδανικά τη σχεδιαστική μας γλώσσα», λέει ο Jorge Furuya (Χόρχε Φουρούια), Επικεφαλής Εμπειρίας Χρήστη στη Volvo Cars. «Αυτή η premium εμπειρία ήχου είναι ακριβώς αυτό που οι πελάτες προσδοκούν από εμάς. Φυσικά, έχουμε ιδιαίτερη χαρά για τη συνεργασία μας με ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα στον ήχο».

Test Drive || Δοκιμάζουμε το Volvo C40 Recharge P8 AWD 408 PS!

To Volvo EX90 προσφέρει μία καθηλωτική ηχητική εμπειρία

Ο ήχος στην καμπίνα του Volvo EX90 θυμίζει στούντιο

Χάρη στην τεχνολογία ηχείων από στούντιο, η μουσική που απολαμβάνουν οι επιβάτες, είναι ακριβώς όπως θα ήθελε ο… καλλιτέχνης. Μάλιστα, αυτή είναι μία φιλοσοφία την οποία η Bowers & Wilkins αποκαλεί «Πραγματικό Ήχο» («True Sound»). Παράλληλα, οι ακροατές μπορούν επίσης να απολαύσουν τον ήχο μέσα στο Volvo τους όπως ποτέ πριν, μέσω του Dolby Atmos.

Ειδικότερα, όταν ο δημιουργός φτιάχνει ένα μουσικό κομμάτι με Dolby Atmos, ορίζει τη θέση ανεξάρτητων ήχων στα σημεία που επιθυμεί. Σκοπός του είναι να δημιουργήσει μία πλούσια και λεπτομερή εμπειρία για τους ακροατές. Έτσι, στο Volvo EX90, κάθε επιβάτης μπορεί να απολαμβάνει μία «ολοκληρωτική» εμπειρία ήχου με μεγαλύτερο βάθος, λεπτομέρειες και ευκρίνεια.

Test Drive || Volvo XC40 Recharge P6: Η χρυσή τομή!

Με επιπλέον διαθέσιμα προγράμματα με ήχο surround

Το σύστημα ήχου διαθέτει επιπλέον προγράμματα ακρόασης με ήχο surround. Αυτά, επιτρέπουν στους ακροατές να ταιριάξουν τον ήχο στις προσωπικές τους προτιμήσεις. Αρχικά, το πρόγραμμα Studio, αναπαριστά την πιστότητα και την καθαρότητα του ήχου σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Παράλληλα, προσφέρει ξεχωριστές ρυθμίσεις για κάθε επιβάτη. Επιπλέον, η ρύθμιση Individual Stage, παρέχει την αίσθηση ενός καλλιτέχνη που απευθύνεται αποκλειστικά στους επιβαίνοντες του EX90.

Τέλος, το πρόγραμμα Concert Hall, αναπαράγει την ακουστική του Μεγάρου Μουσικής, στην έδρα της Volvo, το Γκέτεμποργκ. Άξιο αναφοράς είναι ότι πολλά από τα ηχεία του μοντέλου, περιλαμβάνουν ειδικές γρίλιες από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα, με διπλή χάραξη. Μάλιστα, λαμβάνουν χώρα σε ειδικά ξύλινα πάνελ με οπίσθιο φωτισμό, χωρίς συμβιβασμούς στις premium λεπτομέρειες της σχεδίασης.

Το ηλεκτρικό Volvo EX90 χαράζει νέους δρόμους

«Καθώς πλησιάζουμε μία δεκαετία στενής σχέσης με τη Volvo, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε το premium σύστημα ήχου στο EX90», λέει ο Dan Shepherd (Νταν Σέπερντ), Αντιπρόεδρος Συνεργασιών Ήχου στη Bowers & Wilkins. «Το πιο πρόσφατο και εξελιγμένο σύστημα ψυχαγωγίας που έχουμε αναπτύξει μαζί, προσφέρει μία εξαιρετικά ρεαλιστική και καθηλωτική εμπειρία ακρόασης».

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την ιστορία πίσω από τη δημιουργία του μοναδικού συστήματος ήχου του νέου Volvo EX90:

abb_img
spot_img