Βέλγος ανεβάζει μία Porsche 919 Hybrid στο μπαλκόνι του

Ο Luke Vanderfesten δεν χρειάζεται να βγαίνει από το σπίτι του για να βλέπει την Porsche 919 Hybrid, αφού πλέον βρίσκεται στο... μπαλκόνι του.

Ακούστε το άρθρο

Ο Luke Vanderfesten δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγωνιστική του Porsche 919 Hybrid με τίποτα. Μάλιστα, θέλει να την έχει πάντα κοντά του, να τη χαζεύει και να την θαυμάζει. Ο εκκεντρικός Βέλγος έκανε πραγματικότητα το όνειρο του. Πλέον μπορεί να κοιτάζει περήφανος το σπάνιο και συλλεκτικό μοντέλο της Porsche στο… μπαλκόνι του σπιτιού του.

Πώς το έκανε αυτό; Μα φυσικά έβαλε γερανό να σηκώσει την Porsche μέχρι τον όροφο που είναι το σπίτι του και να την τοποθετήσει στο μπαλκόνι. Παρεμπιπτόντως, το σπίτι του βρίσκεται στον 8o όροφο του κτιρίου. Μιλάμε για τέτοια τρέλα!

Porsche Macan: Η ατμόσφαιρα σπορ και ηλεκτρισμένη!

Είναι τρελός, είναι τρελός ο… Βέλγος!

Για να κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις, ο Vanderfesten είναι ο ιδιοκτήτης δύο αντιπροσωπειών της γερμανικής φίρμας στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στις πόλεις Αϊντχόφεν και Μάαστριχτ. Λίγο καιρό πριν απέκτησε την εν λόγω Porsche, το αγωνιστικό αυτοκίνητο με το οποίο η εταιρεία κατέκτησε το LeMans και το παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής.

Το μοντέλο αρχικά ήταν… παρκαρισμένο σε μία από τις αντιπροσωπείες του. Ως ιδιοκτήτης όμως, εν τέλει την έκανε δική του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά την… πάρκαρε και στο μπαλκόνι του. Έτσι κι αλλιώς, η κυκλοφορία της σε δημόσιους δρόμους δεν είναι εφικτή.

Οι Porsche Taycan έγιναν 100.000!

Δεν ήταν εύκολη η ανύψωση της Porsche 919 Hybrid

Προφανώς, η ανύψωση της Porsche 919 δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Ο Vanderfesten επιστράτευσε έναν μεγάλο γερανό για να μεταφέρουν το αυτοκίνητο στον 8ο όροφο του κτιρίου.

Η όλη διαδικασία προφανώς και τράβηξε τα βλέμματα των κατοίκων της πόλης, οι οποίοι παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον την ανύψωση. Η επιχείρηση έγινε πιο εύκολη με την αφαίρεση του υβριδικού κινητήρα του αυτοκινήτου, ο οποίος από μόνος του ζύγιζε 200 κιλά.

Η Porsche Taycan με μεγαλύτερη αυτονομία!

Επιπλέον, ο Βέλγος ιδιοκτήτης κάλυψε το αμάξωμα της Porsche με ένα ειδικό βερνίκι που το προστατεύει από τον ήλιο και το χιόνι. Ο Vanderfesten ξεπέρασε ακόμα και το «εμπόδιο» της συντρόφου του, την οποία έπεισε για την τοποθέτηση του αυτοκίνητου στο μπαλκόνι κάνοντας λόγο «περί έργου τέχνης».

Τέλος, σε ότι αφορά την Porsche 919 Hybrid, το υβριδικό σύστημα κίνησης της αποδίδει συνδυαστικά 900 ίππους. Η τελική της ταχύτητα φτάνει μέχρι και τα 350 χλμ./ώρα.

abb_img