Αυτοκίνηση-Electromobility 2023: Το γεγονός της χρονιάς!

Η μοναδική έκθεση για τους φίλους του αυτοκινήτου έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει πολλές πρεμιέρες νέων μοντέλων.

Ακούστε το άρθρο

Η Έκθεση «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023» επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ. Μάλιστα, θα λάβει χώρα σε νέο χώρο και πιο συγκεκριμένα στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO). Η Έκθεση ανοίγει τις πύλες στο κοινό από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Στη φετινή «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023», οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά περισσότερα από 50 νέα μοντέλα αυτοκινήτων. Μάλιστα, πολλά από αυτά θα κάνουν την πρώτη εμφάνισή τους μπροστά στο ελληνικό κοινό. Προφανώς, η κατηγορία των μοντέλων αυτών θα συμπεριλαμβάνει αμιγώς ηλεκτρικά και Plug-in υβριδικά.

Αυτοκίνηση-Electromobility 2023 στις 23 Σεπτεμβρίου!

Ωστόσο, νέες εμφανίσεις θα κάνουν και οχήματα που διαθέτουν κινητήρες βενζίνης και diesel, καλύπτοντας την ανάγκη κάθε ενδιαφερόμενου. Παράλληλα, τα νέα SUV θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς, μίας και αποτελούν μία κατηγορία που το ενδιαφερόμενο κοινό είναι πάντα μεγάλο. Επιπλέον, από την φετινή έκθεση αυτοκινήτου δε θα λείψουν και τα sport μοντέλα. Πρόκειται για μία κατηγορία, η οποία με σιγουριά θα κλέψει την καρδιά κάθε λάτρη της ταχύτητας.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Η Αυτοκίνηση-Electromobility 2023 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης, θα είναι πάνω από 80.000. Φυσικά, διαθέσιμα θα είναι και τα δωρεάν Test Drives. Μάλιστα, αυτά θα προσφέρουν στους επισκέπτες την απαραίτητη οδηγική εμπειρία, όπως σε κάθε μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 ανοίγει τις πύλες στο Παλαιό Φάληρο

Παράλληλα, για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έκθεσης «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023», θα λάβει χώρα το πιο σημαντικό συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες, το «1ο Συνέδριο Energy Save», στην αίθουσα Φάρος, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Τέλος, Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου είναι ο όμιλος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Η πραγματοποίηση της Έκθεσης γίνεται υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Α.Α, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

abb_img