Και το CarsElectric.gr στην Αυτοκίνηση-Electromobility 2023

Η Έκθεση Αυτοκίνηση-Electromobility 2023 επέστρεψε μετά από 4 χρόνια, πιο ηλεκτρική από ποτέ και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Στη φετινή Αυτοκίνηση-Electromobility 2023, το κοινό έδειξε το ενδιαφέρον του για τα τεκταινόμενα της αυτοκίνησης. Η συρροή του κόσμου ήταν σημαντική από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Έκθεσης, η οποία λαμβάνει χώρα στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).

Το Ford Explorer ηλεκτρίζει την Αυτοκίνηση-Electromobility 2023

Και το CarsElectric.gr στην Αυτοκίνηση-Electromobility 2023

Η καλή μέρα φάνηκε από την Press Day

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου σύσσωμο το CarsElecric.gr έδωσε το παρών στην καθιερωμένη Press Day. Μάλιστα, μαζί με τους εκπροσώπους του Τύπου, ήταν και οι εισαγωγείς αυτοκινήτων, μέλη του επίσημου δικτύου των αντιπροσωπειών, καθώς και επίσημοι προσκεκλημένοι.

Αυτοκίνηση-Electromobility 2023: Το γεγονός της χρονιάς!

Οι επισκέπτες είχαν την απαραίτητη επαφή με τα νέα μοντέλα και τις νέες τεχνολογίες γύρω από τον κλάδο του αυτοκινήτου. Επιπλέον, τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταικούρας, ο οποίος ενθουσιάστηκε από την ποικιλία των εντυπωσιακών μοντέλων.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Πώς θα ήταν η ζωή στην πόλη χωρίς αυτοκίνητο;

Πολλά τα νέα μοντέλα στην Αυτοκίνηση-Electromobility 2023

Όπως σε κάθε Αυτοκίνηση-Electromobility, έτσι και στη φετινή, ο πλουραλισμός των νέων μοντέλων συναρπάζει. Για την ακρίβεια, ο επισκέπτης της Έκθεσης απολαμβάνει περισσότερα από 50 νέα μοντέλα. Μάλιστα, πολλά εξ αυτών εμφανίζονται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό.

Αυτοκίνηση-Electromobility 2023: Η γιορτή του αυτοκινήτου!

Προφανώς, την παράσταση κλέβουν τα αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά, καθώς και νέα μοντέλα με κινητήρες βενζίνης και diesel. Επιπλέον, όλα έχουν δυναμική εμφάνιση, καθώς και πλούσιο εξοπλισμό ασφαλείας. Παράλληλα, τα νέα SUV, αποτελούν σημείο αναφοράς, σε μία κατηγορία που το ενδιαφερόμενο κοινό είναι πάντα μεγάλο.

Πώς η ανίχνευση κόπωσης σώζει ζωές;

Και το CarsElectric.gr στην Αυτοκίνηση-Electromobility 2023

Μάλιστα, από την Έκθεση δεν λείπουν και τα sport μοντέλα, τα οποία είναι στην καρδιά κάθε λάτρη της ταχύτητας. Επιπλέον, τα Test Drives προσφέρουν στους επισκέπτες την απαραίτητη οδηγική εμπειρία που αναζητούν από κάθε μεγάλη Έκθεση αυτοκινήτου. Το ωράριο της Έκθεσης «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023» είναι 10:00-21:00 το Σάββατο και την Κυριακή, καθώς και 15:00-21:00 τις καθημερινές.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο του CarsElectric.gr να μιλήσουμε για ηλεκτροκίνηση!

abb_img
spot_img