Αυτοκίνηση-Electromobility 2023: Έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου!

Στις 23 Σεπτεμβρίου, η Έκθεση «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023», θα υποδεχτεί το κοινό στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου.

Η Έκθεση «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023» επιστρέφει πιο δυναμική από ποτέ. Μάλιστα, θα λάβει χώρα σε νέο χώρο και πιο συγκεκριμένα, στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO). Η Έκθεση ανοίγει τις πύλες στο κοινό από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Με κεντρικό σύνθημα «Charge up your ride with electromobility», η Έκθεση «Αυτοκίνηση-Electromobility 2023» έρχεται με νέα μορφή. Ειδικότερα, έχει ως στόχο να προσφέρει μία πλήρη και εκτενή ενημέρωση για τις νέες τάσεις στην αυτοκίνηση, την ηλεκτροκίνηση, αλλά και τη βιώσιμη κινητικότητα.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Στην Έκθεση θα συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αυτοκινήτου και των νέων μορφών κινητικότητας. Μάλιστα, οι προετοιμασίες ξεκίνησαν, με τους συμμετέχοντες να παρουσιάζουν τα τελευταία οικολογικά τους μοντέλα. Φυσικά, θα δούμε τα πιο εντυπωσιακά πρωτότυπα, τις καινοτόμες τεχνολογίες, τις ρηξικέλευθες ιδέες και τις τολμηρές τάσεις που ενισχύουν το θεσμό της smart life.

Πάνω από 80.000 επισκέπτες θα παρευρεθούν στην Αυτοκίνηση-Electromobility 2023

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, στην Έκθεση θα δώσουν το παρών πάνω από 80.000 φυσικοί επισκέπτες. Λάτρεις του αυτοκινήτου και των καινοτόμων λύσεων της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας. Μάλιστα, το Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου, είναι ιδανικός χώρος για τη φιλοξενία εκθέσεων, μέσα στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας.

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 ανοίγει τις πύλες στο Παλαιό Φάληρο

Το εκθεσιακό κέντρο δίνει τη δυνατότητα για τη διεξαγωγή ολοκληρωμένων και πολυεπίπεδων διοργανώσεων, υψηλών απαιτήσεων. Εξαιρετικά εύκολη είναι και η προσβασιμότητα με αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα αλλά και με μέσα μαζικής μεταφοράς. Επιπλέον, στη διάθεση των επισκεπτών είναι και ένας από τους μεγαλύτερους χώρους για δωρεάν στάθμευση των οχημάτων τους.

Αυτοκίνηση Anytime 2022 από 14 έως 22 Μαΐου!

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ημερίδα με τη συμμετοχή αναγνωρισμένων εισηγητών. Εκεί, θα γίνει ανάπτυξη θεματικών σχετικά με: «Ηλεκτροκίνηση: Το αύριο των μετακινήσεων», «Η ανάπτυξη του Leasing και οι νέοι τρόποι απόκτησης ενός αυτοκινήτου» και «Οδική ασφάλεια: Ζήτημα ζωής». Η είσοδος των επισκεπτών στην ημερίδα θα είναι ελεύθερη.

Παρουσία κρατικών φορέων στην Έκθεση Αυτοκινήτου

Εκτός από την συμμετοχή των εταιρειών, σημαντική θα είναι και η παρουσία κρατικών φορέων. Ειδικότερα, στόχος τους είναι να μεταφέρουν τον παλμό της εξελισσόμενης έξυπνης πόλης, οι Αρχές της οποίας δείχνουν το δρόμο του αύριο. Προφανώς, για ακόμα μία φορά, αναπόσπαστο κομμάτι της Έκθεσης αποτελούν και τα Test Drives, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού.

Editorial