ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η κορυφαία Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς

Την ύψιστη διάκριση και επιπλέον βραβεία απέσπασε το Υφυπουργείο Αθλητισμού και η Motorsport Greece, για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022.

Με αθλητικούς όρους, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις πέτυχε να υπερασπιστεί τον τίτλο «Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς». Μάλιστα, η διοργάνωση κατέκτησε τον τίτλο για δεύτερη συνεχή χρονιά, στα καθιερωμένα πλέον βραβεία Sports Marketing. Υπεύθυνη για αυτή την εκδήλωση, είναι η εταιρεία επιχειρηματικής επικοινωνίας Boussias.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διάκριση, «έπαιξε» και η υπερειδική του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, μέσα στο κατάμεστο στάδιο του ΟΑΚΑ. Εκεί, όλοι μας απολαύσαμε μοναδικές στιγμές, με τα αγωνιστικά οχήματα και τα πληρώματά τους να αγωνίζονται πλάι-πλάι. Επιπλέον, τις επόμενες 3 ημέρες, είδαμε τους αστέρες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA, να «μάχονται» στα καταπράσινα ελληνικά βουνά.

Το Ράλλυ Ακρόπολις στο WRC έως το 2025!

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η κορυφαία Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς

Τα επιπλέον βραβεία για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Αυτή δεν ήταν η μοναδική κορυφαία διάκριση του αγώνα, ο οποίος φέτος ξεχώρισε και σε ένα νέο πεδίο. Ο λόγος για τα Green Brand Awards, που έχουν ως κύριο στόχο την πράσινη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική προστασία.

Ειδικότερα, το EKO Ράλλυ Ακρόπολις κατέκτησε το «χρυσό» στην κατηγορία Green Sports. Προφανώς αυτό αποτελεί ένα τρανταχτό διεθνές παράδειγμα, ενός περιβαλλοντικά βιώσιμου μηχανοκίνητου αθλητισμού.

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Τριπλός θρίαμβος για τη Hyundai

Επιπλέον, στην τροπαιοθήκη του αγώνα έλαβαν χώρα ακόμα δύο βραβεία. Αρχικά, κατέκτησε το «χρυσό» ως η καλύτερη διοργάνωση Motorsports, καθώς και το «ασημένιο» στην κατηγορία «Καλύτερο Αθλητικό Περιεχόμενο». Ο λόγος, για τη σειρά podcast «Ιστορίες Ράλλυ Ακρόπολις by Betsson» το περασμένο καλοκαίρι, στην πλατφόρμα pod.gr.

Για τα βραβεία Sports Marketing για 6η φορά, την ευθύνη αξιολόγησης έχει μία κριτική επιτροπή. Ειδικότερα, με Πρόεδρο τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη και Πρόεδρο του Συλλόγου Παραολυμπιονικών, Γρηγόρη Πολυχρονίδη, τον Αντώνη Τσαπατάκη, Παραολυμπιονίκη και κάτοχο 20+ μεταλλίων, όπως και στελέχη σημαντικών εταιρειών της αγοράς.

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Πρώτος ο Νεβίλ στην Υπερειδική

Ανάλογα, μία κριτική επιτροπή με καταξιωμένα στελέχη εταιρειών της αγοράς, με Πρόεδρο την Καθηγήτρια Περιβαλλοντικής Επικοινωνίας και Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνα Σκαναβή, επιφορτίζεται με την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων στα Green Brand Awards.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η κορυφαία Αθλητική Διοργάνωση της Χρονιάς

Editorial