Ένα premium ηλεκτρικό SUV από την Aehra

Η Aehra, μία νέα ιταλική φίρμα, θα παρουσιάσει τον Οκτώβριο ένα πολυτελές αμιγώς ηλεκτρικό SUV, ενώ θα ακολουθήσει και ένα sedan μοντέλο.

Ακούστε το άρθρο

Μια νέα ιταλική startup επιθυμεί την είσοδο της στο χώρο των ultra-premium ηλεκτρικών SUV. Μάλιστα, τον ερχόμενο Οκτώβριο η Aehra θα αποκαλύψει το ηλεκτρικό της SUV, το οποίο είναι ήδη έτοιμο. Αν και νεοσύστατη, η ιταλική μάρκα έχει στο δυναμικό της τον Filippo Perini, ο οποίος ήταν επικεφαλής σχεδιαστής στη Lamborghini.

Το Ariel Hipercar… με 4 ηλεκτροκινητήρες και 1.196 ίππους!

Πώς θα είναι το SUV της Aehra;

Η Aehra αποκάλυψε μερικές teaser φωτογραφίες του νέου της μοντέλου, το οποίο δεν θυμίζει σε πολλά τα παραδοσιακά SUV. Παρατηρούμε λοιπόν σπορ σχεδιασμό και διπλά LED φωτιστικά σώματα στο μπροστινό και το πίσω μέρος. Επιπλέον, θα βασίζεται σε ένα carbon monocoque πλαίσιο.

Το νέο hypercar της Zenvo θα είναι υβριδικό!

Σχετικά με τις επιδόσεις του SUV, δεν έχουμε καμία πληροφορία. Προφανώς, θα είναι εντυπωσιακές, όπως και η αυτονομία του. Ουσιαστικά, η φίρμα επιθυμεί να ανταγωνιστεί τα αντίστοιχα μοντέλα της Tesla, της Mercedes-Benz, της Porsche και της Lucid.

Το κορυφαίο Lucid Air Sapphire έρχεται με 1.200 ίππους!

Παράλληλα, η Aehra έχει ως στόχο την εισαγωγή του SUV στην αγορά το 2025 και πιο συγκεκριμένα θα το λανσάρει στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Ακόμη, στοχεύει στην παραγωγή 15.000 έως 25.000 μονάδων κατά τον πρώτο χρόνο των πωλήσεων. Τέλος, η τιμή του θα αγγίξει το φάσμα των 160.000 έως 180.000 ευρώ.

Τέλος, εκτός από το SUV θα δούμε και ένα sedan μοντέλο, το οποίο η εταιρεία θα αποκαλύψει το Φεβρουάριο του 2023. Μάλιστα και αυτό το μοντέλο αναμένεται στην αγορά το 2025.

abb_img