Έρχεται το ηλεκτρικό Volkswagen Amarok

Το Volkswagen Amarok και συγκεκριμένα η ηλεκτρική εκδοχή του, θα κυκλοφορήσει από τη VW και τη Ford μέσα στο 2025.

Η συνεργασία της Volkswagen με τη Ford έχει ως αποτέλεσμα τη δεύτερη γενιά του Amarok. Το γερμανικό Pick-Up μετρά, ήδη 12 χρόνια παρουσίας στην αγορά και 830.000 πωλήσεις.

Επιπλέον, το Ford Ranger είναι το όχημα, στο οποίο στηρίχτηκε η δημιουργία της δεύτερης γενιάς του Amarok. Ακόμη, η σχεδίαση του νέου Pick-Up έλαβε χώρα στη Γερμανία και την Αυστραλία, ενώ η κατασκευή του στη Ν. Αφρική.

Τα πρώτα Volkswagen ID σε ιδιώτες στην Αστυπάλαια

Πώς θα είναι το νέο Amarok;

Οι φωτογραφίες με τα καμουφλαρισμένα μοντέλα δεν δίνουν πολλές πληροφορίες για την εξωτερική σχεδίαση του νέου Amarok. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με το Ford Ranger.

Έρχεται το ηλεκτρικό VW Amarok

Το νέο Pick-Up διαθέτει μήκος περίπου 3,35 μέτρα και μεταξόνιο περίπου 3,27 μέτρων. Επιπλέον, μετά από ενισχύσεις και προσθήκη χάλυβα, το ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 1.200 κιλά και η ικανότητα ρυμούλκησης τους 3,5 τόνους.

Volkswagen Group: Αύξηση 65% στις πωλήσεις ηλεκτρικών

Με premium εσωτερικό

Το εσωτερικό του Amarok διαθέτει ένα ψηφιακό cockpit και μια οθόνη τύπου tablet, για το σύστημα infotainment. Επιπλέον, μπορεί κανείς να επιλέξει το αποκλειστικό ηχοσύστημα του. Επιπρόσθετα, στις επιφάνειες του ταμπλό και των επενδύσεων θυρών, παρατηρούμε απομίμηση δέρματος με διακοσμητικές ραφές.

Έρχεται το ηλεκτρικό VW Amarok

Ακόμη, τα καθίσματα προσφέρουν ιδιαίτερη άνεση. Αυτά της πρώτης σειράς, μάλιστα, διαθέτουν προαιρετικά μια ηλεκτρική ρύθμιση 10 θέσεων. Τέλος, η πίσω σειρά καθισμάτων μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 3 ενήλικες.

Αυτόνομο Volkswagen ID. Buzz βολτάρει στο Μόναχο!

Τέλος, η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Amarok θα κυκλοφορήσει εντός του 2025. Ενώ, αίσθηση προκαλεί η απουσία plug-in υβριδικής έκδοσης.

 

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!