Ford Puma 1.0L 125PS mHEV: Στην Ελλάδα με τιμή 24.995 ευρώ

Η Ford στην Ελλάδα προσφέρει σε ιδιαίτερη τιμή, το δημοφιλές Ford Puma με τον 1.000άρη Ecoboost κινητήρα των 125 ίππων στην έκδοση Titanium.

Η Ford κάνει για πολλοστή φορά τις απαραίτητες κινήσεις για να τονώσει ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις του Ford Puma. Μάλιστα, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει στους ενδιαφερόμενους το πολυτάλαντο crossover μοντέλο της στην έκδοση Titanium. Πρόκειται για μία έκδοση, η οποία προσφέρει πληθώρα ηλεκτρονικών συστημάτων στον στάνταρ εξοπλισμό της.

Φυσικά, κάτω από το καπό του δημοφιλούς υπερυψωμένου μοντέλου, υπάρχει ο βραβευμένος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, τεχνολογίας Ecoboost. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο διαθέτει το 1.000άρι μηχανικό σύνολο βενζίνης των 125 ίππων, που συνδυάζει ήπια υβριδική τεχνολογία. Και ολόκληρο αυτό το πακέτο είναι διαθέσιμο προς τους υποψήφιους αγοραστές του μοντέλου στην τιμή των 24.995 ευρώ.

Test Drive || Ford Mustang Mach-E 351 PS: Mustang για πάντα!

Με πλούσιο εξοπλισμό το Ford Puma στην έκδοση Titanium

Όπως είναι φυσικό, σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο όπως το Ford Puma, ο εξοπλισμός θα είναι πλήρης. Ωστόσο, η έκδοση Titanium ξεπερνά κάθε προσδοκία, αφού διαθέτει ένα πλούσιο πακέτο που αφορά την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο διαθέτει στον εξοπλισμό του 6 αερόσακους, ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας ESC και σύστημα Lane Keeping Aid/Warning. Επιπλέον, διαθέσιμα είναι τα συστήματα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού και αναγνώρισης οδικών σημάτων, όπως και οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Η Ford «ανεβαίνει» στο Pikes Peak με το SuperVan 4

Προφανώς, ο εξοπλισμός του Puma Titanium περιέχει και συστήματα για την ασφάλεια των χρηστών του δρόμου. Έτσι, εκτός από το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης με ανίχνευση οχημάτων, υπάρχει και το σύστημα ανίχνευσης πεζών και δικυκλιστών. Μάλιστα, μπορεί να ανιχνεύσει τους πεζούς και κατά τις νυχτερινές ώρες με χαμηλό φωτισμό.

Το Ford Puma ST Powershift με τους 170 ίππους είναι εδώ!

Με 24.995 ευρώ το υπερπλήρες Ford Puma 1.0L 125ps mHEV

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 5 διαφορετικά Drive Modes: Normal, Eco, Sport, Slippery και Trail, ανάλογα με τις απαιτήσεις του. Επιπλέον, η οθόνη του πίνακα οργάνων είναι 4,2 ιντσών, ενώ του infotainment με σύστημα πλοήγησης είναι 7 ιντσών. Μάλιστα, το σύστημα πολυμέσων προσφέρει σε οδηγό και επιβαίνοντες λειτουργία Bluetooth, 2 θύρες USB και ενσωματωμένο modem.

Στο εξωτερικό του Ford Puma ξεχωρίζουν τα στάνταρ φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος. Επιπλέον, διαθέσιμη είναι και η αυτόματη εναλλαγή μεταξύ της μεσαία και μεγάλης «σκάλας» των προβολέων, αλλά και τα φώτα στροφής. Το πακέτο της εμφάνισης, ολοκληρώνουν οι κομψές ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών.

Ford: Επενδύει στην αυτόνομη οδήγηση του μέλλοντος

Με 24.995 ευρώ το υπερπλήρες Ford Puma 1.0L 125ps mHEV

Ευέλικτη χρηματοδότηση με επιτόκιο 2,99% και 8 χρόνια εγγύηση

Η απόκτηση όλων των εκδόσεων του Ford Puma είναι εύκολη χάρη στα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance. Ειδικότερα, αυτά προσφέρουν επιτόκιο από 2,99% και σταθερές μηνιαίες δόσεις με ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής διάρκειας έως 84 μηνών.

Επιπλέον, όλες οι εκδόσεις του Ford Puma, συμπεριλαμβανομένης της νέας Titanium, διαθέτουν 8ετή εργοστασιακή εγγύηση της Ford Protect. Έτσι, η Ford αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στο Puma. Παράλληλα, προσφέρει ένα ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όσους επιθυμούν να συμβιώσουν απροβλημάτιστα και ξέγνοιαστα με το νέο τους αυτοκίνητο.

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!