Γέννησε μέσα σε μία Ford Mustang Mach-E!

Μία Ford Mustang Mach-E ήταν ο χώρος που γεννήθηκε ένα αγοράκι στη Δανία, κατά τη διαδρομή προς το μαιευτήριο.

Στη Δανία ένα ζευγάρι ξεκίνησε την πορεία του προς το μαιευτήριο με την Ford Mustang Mach-E, καθώς είχαν ξεκινήσει οι συσπάσεις για την έγκυο Christine Vigsted. Συγκεκριμένα, τόσο η Cristine όσο και ο σύζυγός της Jens θεώρησαν ότι έχουν αρκετό χρόνο. Μάλιστα, ο τοκετός του πρώτου τους παιδιού διήρκησε 48 ώρες.

Ωστόσο, αυτή την φορά τα νερά της Christine έσπασαν μέσα στο αμάξι και προχώρησε η γέννα εντός της Ford Mustang Mach-E.

Fοrd Mustang Mach-E: Διαθέσιμη για online παραγγελία!

Μία Ford Mustang Mach-E… μαιευτήριο

Όταν το ζευγάρι συνειδητοποίησε τον ερχομό του μωρού, σταμάτησαν το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου. Στη συνέχεια, ο Jens βοήθησε στη γέννα της Christine με τις τηλεφωνικές οδηγίες της μαίας.

Μετά από λίγη ώρα το ζευγάρι κρατούσε στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί τους, το οποίο θα ονομάσουν David. Η Ford Mustang Mach-E, επομένως, λειτούργησε ως μαιευτήριο για την τυχερή οικογένεια.

Η Fοrd Mustang Mach-E σας περιμένει στο Golden Hall!

Γέννα σε μία Ford Mustang Mach-E!

Η Christine σχετικά με τη γέννα στο αυτοκίνητο δήλωσε:

«Η γέννα μέσα στο αυτοκίνητο πήγε πολύ καλά. Αν ήταν το πρώτο μας παιδί θα το είχαμε χειριστεί πολύ διαφορετικά, αλλά ήταν μία ωραία εμπειρία».

Το Fοrd Very Gay Raptor στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood

Ο CEO της Ford, Jim Farley, σχολίασε το περιστατικό:

«Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε δοκιμές για κάθε ενδεχόμενο. Ο τοκετός, όμως, στο κάθισμα του συνοδηγού δεν είναι μια από τις συνηθισμένες δοκιμές μας. Μας αρέσει, λοιπόν, να θεωρούμε τους πελάτες μας μέλη της οικογένειας και σε αυτήν την περίπτωση, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό».

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!