Η Goodyear υπο-στηρίζει την προστασία του περιβάλλοντος

Η Goodyear στηρίζει τον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος, παρέχοντας δωρεάν ελαστικά σε 2 ομάδες Δασοπυρόσβεσης και στον Αρκτούρο.

Η Goodyear στηρίζει έμπρακτα το έργο των οργανώσεων για την προστασία του φυσικού πλούτου της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, χορήγησε δωρεάν ελαστικά στον Αρκτούρο, στο Σύλλογο Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου και στην Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ο.Α.Κ.) Μεσσηνίας. Μάλιστα, η εν λόγω πρωτοβουλία ανήκει στο πλαίσιο της στρατηγικής εταιρικής υπευθυνότητας «Goodyear Better Future».

Η Goodyear δοκιμάζει ελαστικά χωρίς αέρα σε ένα Tesla Model 3

Η Goodyear για τον Αρκτούρο

Η περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος» στοχεύει στην προστασία της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος. Επιπλέον, διεξάγει εκπαιδευτικά προγράμματα για τη ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα βιοποικιλότητας και αειφορίας. Η Gοοdyear με τη χορηγία των ελαστικών, εξασφαλίζει στους ανθρώπους του Αρκτούρου υψηλά επίπεδα ασφάλειας και κορυφαία οδηγική απόδοση.

Τα ελαστικά είναι περισσότερο ρυπογόνα από τα καυσαέρια!

Στήριξη στις ομάδες δασοπυρόσβεσης

Οι εθελοντικές ομάδες δασοπυρόσβεσης ανήκουν στην πρώτη γραμμή κατάσβεσης του πυρός και επιχειρούν με αυτοθυσία στο πύρινο μέτωπο. Επομένως, είναι αναγκαία τα υψηλά επίπεδα ασφαλείας και η μέγιστη απόδοση. Τη λύση σε αυτό έδωσαν η καινοτομία και οι τεχνολογίες των ελαστικών της Goodyear.

Ελαστικά που μολύνουν λιγότερο το περιβάλλον!

Η Νατάσα Βελεσιώτη, Διευθύντρια Marketing της Gοοdyear Hellas, δήλωσε:

«Η Gοοdyear Hellas δείχνει διαχρονικά ένα κοινωνικό πρόσωπο. Πιστεύει, λοιπόν, στην ανταπόδοση προς την κοινωνία της καινοτομίας, της πρωτοπορίας και της επιτυχίας. Σε αυτό το πλαίσιο στηρίξαμε τις οργανώσεις εκείνες που με το έργο τους προστατεύουν τον πολύτιμο φυσικό πλούτο της χώρας. Είμαστε στο πλευρό τους, για να συνεχίσουν να εκτελούν με αυτοθυσία την αποστολή τους, και τους ευχαριστούμε για όσα προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο».

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!