Η MINI θέλει να φρεσκάρει την εμφάνισή της!

Η MINI αποκτά ακόμη πιο φρέσκια σχεδιαστική φιλοσοφία, με οδηγό της την ηλεκτροκίνηση και ένα νέο ηλεκτρικό crossover στα σκαριά.

Η MINI θέλει να ανανεωθεί ολοκληρωτικά, οδεύοντας με βήμα ταχύ προς την παραγωγή αποκλειστικά αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αποκτώντας παράλληλα μία νέα, πιο φρέσκια εμφάνιση, με βάση κατά κύριο λόγο τη βιωσιμότητα, την ψηφιακή τεχνολογία και προφανώς την ηλεκτροκίνηση.

Η βρετανική εταιρεία θα βοηθήσει κάθε νέο μοντέλο να αναπτύξει τον δικό του ισχυρό χαρακτήρα, αναδεικνύοντας την ουσία της μάρκας. Αυτό θα επιτύχει η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της, με το όνομα Charismatic Simplicity (Χαρισματική Απλότητα).

Δοκιμή για το νέο MINI Cooper στα χιόνια!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τη νέα γενιά μοντέλων θα συνθέτουν υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Όπως επίσης και η κατάργηση της χρήσης δερμάτινων επενδύσεων και χρωμιωμένων επιφανειών στο εσωτερικό.

Ο Επικεφαλής του τμήματος MINI Design, Oliver Heimler, σχολίασε:

«Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα MINI μας προσφέρουν μία μοναδική ευκαιρία για τον επαναπροσδιορισμό της σχεδίασής μας. Την ίδια στιγμή, εστιάζουμε στη λεπτομέρεια, σεβόμαστε την παράδοση και εκφράζουμε το πάθος μας για καινοτομία, στοιχεία για τα οποία φημίζεται η MINI.

Το μέλλον της σχεδίασης της βασίζεται στο θάρρος και την αποφασιστικότητα να διαμορφώσουμε την αλλαγή. Αποτυπώνοντας ένα ξεχωριστό, αμίμητο προφίλ για τη μάρκα».

 Είναι κοντά η ηλεκτρική έκδοση του MINI Paceman;

Σχεδιαστικές αλλαγές που ξεχωρίζουν

Η μεταμόρφωση των μοντέλων της μάρκας θα έχει ως βάση την ηλεκτροκίνηση. Η επόμενη γενιά του 3θυρου αυτοκίνητου της θα στοχεύει στην αστική διασκεδαστική οδήγηση, ενώ η επόμενη γενιά Countryman θα είναι αμιγώς ηλεκτρική.

Σε ότι αφορά στο εσωτερικό των μοντέλων, η τεχνολογία OLED, για την πλήρως ψηφιακή οθόνη, θα παραμείνει ως έχει. Παράλληλα, για πρώτη φορά θα υπάρχει το MINI Vision Urbanaut, με συνδυασμό περισσότερων λειτουργιών σε μία μονάδα ελέγχου.

Ένα ακόμη πιο… πράσινο MINI στην αγορά

Τέλος, τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της βρετανικής φίρμας θα αποκαλύψει για πρώτη φορά ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό crossover στα τέλη του Ιουλίου. Αποδεικνύοντας ότι οι τεχνολογικές καινοτομίες και μία προοδευτική ερμηνεία της ατομικής κινητικότητας, μεταφέρουν στο μέλλον τη σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας.

abb_img
spot_img