Νέες, σύγχρονες και «έξυπνες» στάσεις τοποθέτησε ο Δήμος Πειραιά

Νέες, σύγχρονες στάσεις τοποθέτησε ο Δήμος Πειραιά στο παραλιακό μέτωπο της πόλης από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων έως το Ρολόι στο Πασαλιμάνι, εξασφαλίζοντας νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες για τους χρήστες της αστικής και δημοτικής συγκοινωνίας.

Οι νέες στάσεις διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό καλύπτοντας ανάγκες του επιβατικού κοινού, όπως υποδοχή για φόρτιση κινητού και smart συσκευών, Wi Fi για την ενημέρωση των επιβατών σχετικά με τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας, ηλεκτρονική πληροφόρηση για δράσεις, εκδηλώσεις, ενέργειες και υπηρεσίες του Δήμου, νυχτερινό φωτισμό κ.α.

Ταυτόχρονα, παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον αναμονής, συμβάλλοντας στην προστασία του επιβατικού κοινού από τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες. 

Σημειώνεται, ότι ο Δήμος Πειραιά προχώρησε και σε εργασίες συντήρησης 12 επιπλέον  στάσεων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Η Δημοτική Αρχή καταβάλλει μια μεγάλη προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Με σεβασμό στις ανάγκες των χρηστών των μέσων μαζικής μεταφοράς, τοποθετήσαμε 18 νέες, σύγχρονες στάσεις στο παραλιακό μέτωπο, από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων μέχρι το Ρολόι στο Πασαλιμάνι. Οι στάσεις είναι καλαίσθητες, με σύγχρονες υπηρεσίες και παροχές για τους πολίτες.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς πέρα από τα μεγάλα αναπτυξιακά επενδυτικά έργα και τις αναπλάσεις, κερδίζουμε ημέρα με την ημέρα το «στοίχημα» της καθημερινότητας, καθώς το τρίπτυχο καθαριότητα, πράσινο, και οδοποιία βελτιώνει συνεχώς την απόδοσή του και αυτό φαίνεται στην πόλη».

Πρόσφατα το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς παρέδωσε στο Δήμο Πειραιά τρεις πυλώνες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

abb_img
spot_img