Ο Έλον Μασκ προκαλεί τον Πούτιν σε… μονομαχία!

Ο Έλον Μασκ, CEO της Tesla, προ(σ)κάλεσε σε μονομαχία τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν με ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ακούστε το άρθρο

Με 2 απανωτά tweets στο προσωπικό του λογαριασμό προκάλεσε ο Έλον Μασκ τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε μονομαχία. Τα tweets ανέβηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου στην Ουκρανία.

Οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις ήρθαν, μάλιστα, μετά τις κινήσεις βοήθειας του CEO της Tesla και της SpaceX προς τον ουκρανικό λαό. Τόσο η Tesla όσο και η SpaceX στέκονται στο πλευρό των Ουκρανών με την παροχή σχετικής βοήθειας.

Η Tesla στο πλευρό των Ουκρανών

Τα tweets του Έλον Μασκ

To πρώτο tweet του Έλον Μασκ ανέφερε, πως ο ίδιος με το εν λόγω μήνυμα καλούσε τον Πούτιν σε μονομαχία. Έγραψε, μάλιστα, το όνομα του Ρώσου Προέδρου στα ρώσικα. Ακόμα, στο τέλος του μηνύματος τόνισε πως το διακύβευμα της μονομαχίας είναι η Ουκρανία.

Επιπλέον, με δεύτερο tweet προς τον προσωπικό λογαριασμό του Προέδρου, ο Μασκ ρώτησε αν ο Πούτιν δέχεται αυτή την μονομαχία.

Ένα Tesla από την Ουκρανία έμεινε από μπαταρία

Ο Πούτιν πάει στον… Δία

Σε σχόλια, λοιπόν, κάτω από τις δημοσιεύσεις του Έλον Μασκ ο ίδιος έγραψε το εξής: «Αν μπορούσε ο Πούτιν τόσο εύκολα να ταπεινώσει τη δύση, τότε θα δεχόταν την πρόκληση. Αλλά δεν θα το κάνει».

Επιπρόσθετα, ο Έλον Μασκ έλαβε την απάντηση του αναπληρωτή πρωθυπουργού και υπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης της Ουκρανίας, με την οποία πρότεινε να στείλουν τον Πούτιν στον πλανήτη Δία.

Παρέθεσε, μάλιστα ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας, Mykhailo Fedor, ένα σύνδεσμο μια διαδικτυακής πρωτοβουλίας για την αποστολή του Πούτιν στον πλανήτη Δία.

Γκάφα ολκής από την Tesla!

Η Tesla στηρίζει τους Ουκρανούς

Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Volodymyr Zelenskyy, ευχαρίστησε ήδη τον Έλον Μασκ για την βοήθεια στη χώρα μέσω της Tesla και της SpaceX. Η Tesla έχει επιτρέψει τη δωρεάν χρήση των ταχυφορτιστών της για όλους τους ιδιοκτήτες EVs στους πλησιέστερους στην Ουκρανία σταθμούς.

Δίπλα στους Ουκρανούς η Tesla

Η κίνηση αυτή στοχεύει στην γρήγορη και ασφαλή διαφυγή των άμαχων Ουκρανών από τη χώρα. Ακόμη, η Tesla θα διατηρήσει τη θέση των Ουκρανών εργαζόμενων της, οι οποίοι συμμετέχουν στις μάχες, για 3 μήνες με την κανονική καταβολή του μισθού.

Η SpaceX κρατά όρθιο το Διαδίκτυο στην Ουκρανία

Τέλος, και η SpaceX του Elon Musk σε συνεργασία με τη Starlink παρέχουν τη βοήθεια τους για τη διατήρηση στη χώρα της διαδικτυακής σύνδεσης.

abb_img