Πέθανε ο τροχονόμος Νίκος Κωτσάκης

Πέθανε ο τροχονόμος Νίκος Κωτσάκης που ήταν κάτι σαν σύμβολο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της «Αγίας Βαρβάρας.

O τροχονόμος ήταν σύμβολο της Λεωφόρου Κηφισίας στην «Αγία Βαρβάρα».

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κωτσάκης, ο θρυλικός «Τροχονόμος της Αγίας Βαρβάρας» φέρνοντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους. Την είδηση αυτή έκανε γνωστή μέλος της ομάδας ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ – ΦΙΛΟΘΕΗ- ΨΥΧΙΚΟ. Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο Facebook το μέλος της ομάδας έβαλε φωτογραφία του τροχονόμου. Και έγραψε: «Αποχαιρετήσαμε τον θρυλικό τροχονόμο Νίκο Κωτσάκη. Τον τροχονόμο σύμβολο της Λεωφόρου Κηφισίας. Τον ευχαριστούμε για το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Θα μας λέιψει.»

Πέθανε ο εμβληματικός τροχονόμος Νίκος Κωτσάκης

Ο τροχονόμος «Μουστάκιας»

Ο Νίκος Κωτσάκης ήταν μια εμβληματική φιγούρα που θυμούνται όλοι όσοι χρησιμοποιούσαν την Λεωφόρο Κηφισίας, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής. Ήταν τοποθετημένος από την υπηρεσία του στο ίδιο σημείο για πολλά χρόνια. Μάλιστα πολλοί οδηγοί που περνούσαν συχνά από την Αγία Βαρβάρα τον γνώριζαν με το μικρό του όνομα.

Επίσης είχε και παρατσούκλια. Κάποιοι τον γνωρίζουν ως «Ο μουστάκιας» χάρη στο παχύ μαύρο παχύ μουστάκι του. Που ξεχώριζε από απόσταση και ήταν πολύ χαρακτηριστικό. Ενώ άλλοι τον αποκαλούσαν «Εθνικό τροχονόμο». Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας, δεν πέρασε απαρατήρητη.

Δεν γνωρίζουμε την ημέρα του θανάτου του ή τα αίτια. Ξέρουμε όμως λίγα στοιχεία για την προσωπική του ζωή. Ο Νίκος Κωτσάκης προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Μεγάλωσε σε μια πολυμελή οικογένεια σε ένα χωριό του Νομού Ηλείας. Όταν έγινε 15 ετών η ζωή του πήρε μια διαφορετική τροπή από των άλλων εφήβων. Και αναγκάστηκε να αναλάβει την ευθύνη της οικογένειάς του. Έτσι βρέθηκε να εργάζεται σε έναν πολύ σκληρό κλάδο. Ιδιαίτερα για την τρυφερή ηλικία στην οποία βρισκόταν, αφού εργάστηκε στα χωράφια. Πριν ενταχθεί στην οικογένεια της τροχαίας και έρθει στην Αθήνα. Εδώ τοποθετήθηκε στην ιδιαίτερα κεντρική διασταύρωση και έβαζε καθημερινά σε τάξη οχήματα και πεζούς. Ζούσε στον Παράδεισσο Αμαρουσίου, πολύ κοντά στον Ιππικό Όμηλο, όπως αναφέρει η δημοσίευση στο Facebook.

Δείτε ακόμα:Τροχαία δυστυχήματα: Μη χρήση ζώνης = θάνατος!

 

abb_img
spot_img