Προηγμένες λύσεις φόρτισης από τη Ford!

Η Ford παρέχει προηγμένες λύσεις εύκολης φόρτισης, τόσο για τα αμιγώς ηλεκτρικά, όσο και για τα plug-in υβριδικά της μοντέλα.

Στο πλαίσιο υποστήριξης των αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων της, η Ford έχει αναπτύξει μία σειρά από τεχνολογίες σχετικές με τη διαδικασία φόρτισης. Μάλιστα, οι εν λόγω τεχνολογίες αφορούν τη φόρτιση μέσω αναγεννητικής πέδησης ή εξωτερικής πηγής ενέργειας, στο σπίτι ή το γραφείο και τη φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς.

Fοrd: Το εργοστάσιο της Κραϊόβα στα… «χέρια» της Fοrd Otosan

Τι είναι η φόρτιση μέσω της αναγεννητικής πέδησης

Η πρώτη λύση φόρτισης των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων Ford αφορά στην αναγεννητική πέδηση. Ουσιαστικά, το σύστημα αυτό συλλέγει στη μπαταρία ένα σημαντικό μέρος της κινητικής ενέργειας, την οποία απελευθερώνουμε όταν επιβραδύνουμε.

Μάλιστα, τα BEV και PHEV οχήματα της Fοrd διαθέτουν τα απαραίτητα συστήματα για την ενεργοποίηση αυτής της λειτουργίας. Ο οδηγός στην πράξη δεν προχωρά σε καμία περαιτέρω κίνηση.

Επιπλέον, η αναγεννητική πέδηση αυξάνει την αυτονομία και βελτιώνει την επιβράδυνση. Ακόμη, μειώνει τη φθορά των συμβατικών φρένων τριβής.

Γέννησε μέσα σε μία Fοrd Mustang Mach-E!

Φόρτιση στο σπίτι από τη Ford

Σχετικά με τη φόρτιση στο σπίτι η Ford προσφέρει ορισμένα συστήματα επιτοίχιων φορτιστών (Wallbox) και φορητών μονάδων φόρτισης. Μάλιστα, αυτά τα συστήματα προσφέρουν ασφάλεια και ταχύτερους χρόνους φόρτισης σε σχέση με τις συμβατικές πρίζες.

Τα προαναφερθέντα συστήματα είναι τα ακόλουθα:

  • Ford Connected Wallbox έως 7,36 kW / 32 Amp για μονοφασική παροχή ρεύματος
  • Fοrd Connected Wallbox έως 11 kW για τριφασική παροχή ρεύματος
  • Έως 22 kW / 32 Ampφορητή συσκευή φόρτισης για βιομηχανική πρίζα και αντάπτορα για οικιακή

Fοrd Mustang Mach-E: Διαθέσιμη για online παραγγελία!

Φόρτιση σε δημόσιους σταθμούς

Η φόρτιση σε δημόσιους φορτιστές δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη για τα αυτοκίνητα της Fοrd. Μάλιστα, διαθέτουν ειδικά καλώδια φόρτισης για εύκολη και ασφαλή φόρτιση σε οποιαδήποτε δημόσιο σταθμό.

Ακόμη, στην Ελλάδα το δίκτυο Blue Oval Charge Network της Ford, απαριθμεί ήδη πάνω από 300 φορτιστές. Παράλληλα, ενσωματώνει όλους τους δημόσιους φορτιστές, οι οποίοι υποστηρίζουν Roaming.

Η Fοrd Mustang Mach-E σας περιμένει στο Golden Hall!

Προηγμένες λύσεις φόρτισης από τη Ford!

Η εφαρμογή Ford Pass

Οι κάτοχοι των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων της γερμανικής φίρμας, μέσω του FordPass ελέγχουν την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας του αυτοκινήτου τους. Τέλος, η εφαρμογή προσφέρει τις παρακάτω λειτουργίες:

  • Εντοπισμός σταθμού φόρτισης
  • Λειτουργία ρύθμισης της φόρτισης
  • Ιστορικό φόρτισης

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!