Τίτλοι τέλους για το ηλεκτρικό BMW i3!

Το ηλεκτρικό BMW i3 μας αποχαιρετά μετά από 9 χρόνια εμπορικής κυκλοφορίας και πάνω 250.000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα τελευταία BMW i3, 10 στον αριθμό, πέρασαν τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της γερμανικής φίρμα στη Λειψία. Αυτά τα δέκα αντίτυπα σηματοδοτούν το τέλος της παραγωγής του δημοφιλούς ηλεκτρικού μοντέλου.

Μάλιστα, το i3 κυκλοφόρησε σε περισσότερες από 74 χώρες σε όλο τον κόσμο. Να σημειωθεί ότι οι τελευταίες δέκα μονάδες του μοντέλου κυκλοφόρησαν στην επετειακή έκδοση HomeRun Edition.

Η BMW iX με νέα μπαταρία και εντυπωσιακή αυτονομία!

Ας μιλήσουμε για το HomeRun Edition BMW i3

Τα δέκα HomeRun Edition BMW i3 είναι διαθέσιμα στα χρώματα Frozen Dark Grey και Frozen Red II. Ακόμη, διαθέτουν νέες ζάντες 20 ιντσών και ηλιοροφή. Στο εσωτερικό τους ξεχωρίζει η ταπετσαρία Vernasca Dark Truffle και η δερμάτινη επένδυση στο ταμπλό. Επιπλέον, διαθέτουν θερμαινόμενα καθίσματα, σύστημα πλοήγησης και Harman Kardon ηχοσύστημα.

Μάλιστα, η BMW έχει ήδη πουλήσει τα εν λόγω αντίτυπα και οι αγοραστές τους είχαν τη δυνατότητα της παρακολούθησης της διαδικασίας κατασκευής από κοντά. Τέλος, το όνομα i3 θα συνεχίσει το ταξίδι του. Η γερμανική φίρμα θα ονομάσει έτσι την ηλεκτρική έκδοση της Σειράς 3, διαθέσιμη σε Sedan και Touring έκδοση.

Η νέα BMW iX1 είναι όλα τα λεφτά!

Το εργοστάσιο στη Λειψία

Το εργοστάσιο της BMW στη Λειψία θα παράγει πλέον εξαρτήματα των συστημάτων μετάδοσης κίνησης e-Drive. Ήδη λαμβάνει χώρα εκεί η παραγωγή μονάδων μπαταρίας υψηλής τάσης. Ακόμη, από την επόμενη χρονιά θα δούμε στο εργοστάσιο την κατασκευή της νέας γενιάς του MINI Countryman, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτροκίνητης έκδοσης.

Το BMW Group Hellas στο πλευρό της Καρολίνας Πελενδρίτου

Τέλος, οι ιθύνοντες της BMW δήλωσαν σχετικά με το εργοστάσιο στη Λειψία: «Χάρη στο i3, το εργοστάσιο της Λειψίας έγινε η γενέτειρα της ηλεκτροκίνησης της BMW. Επομένως, θα καταστεί ο κόμβος για την ηλεκτρική κινητικότητα και θα εφοδιάσει το δίκτυο παραγωγής μας σε όλο τον κόσμο με εξαρτήματα».

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!