Θα πληρώνατε συνδρομή για «περισσότερο» εξοπλισμό;

Η συνδρομή για επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού ενός αυτοκινήτου, αποτέλεσε αντικείμενο έρευνας για την Cox Automotive.

Την προθυμία των οδηγών για απόλαυση υπηρεσιών με συνδρομή στο πλαίσιο του εξοπλισμού του αυτοκίνητου, εξέτασε η Cox Automotive. Ο χρόνος διεξαγωγής, μάλιστα, της έρευνας αφορά το διάστημα μεταξύ 19 και 26 Ιανουαρίου 2022.

Επιπλέον, στην έρευνα έλαβαν μέρος 217 καταναλωτές, οι οποίοι σκοπεύουν να αγοράσουν νέο αυτοκίνητο τα επόμενα 2 χρόνια.

Στα 8.000 ευρώ η επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου!

Αρνητικοί για τη συνδρομή στοιχείων εξοπλισμού

Χαμηλή είναι η προθυμία των καταναλωτών για ετήσια ή μηνιαία συνδρομή για χαρακτηριστικά, τα οποία ανήκαν στο βασικό εξοπλισμό παλαιότερα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα τα 3/4 των ερωτηθέντων δεν είναι θετικοί στην πληρωμή συνδρομής για περισσότερα στοιχεία στο επόμενο όχημα τους.

Μεταβίβαση οχήματος: Υπολογίζεις και πληρώνεις ηλεκτρονικά!

Επιπλέον, οι καταναλωτές αναμένουν να περιλαμβάνει η τιμής πώλησης την πλειοψηφία των χαρακτηριστικών του εξοπλισμού. Για το 92% των ερωτηθέντων η τιμή πώλησης πρέπει να περιλαμβάνει τα θερμαινόμενα/κλιματιζόμενα καθίσματα. Επιπλέον, το 89% των ερωτηθέντων η τιμή θα πρέπει να περιλαμβάνει την εξ αποστάσεως εκκίνηση του αυτοκινήτου.

Επίσημο: Τέλη κυκλοφορίας μήνα-μήνα!

Ανένδοτοι και για την ασφάλεια με συνδρομή

Οι περισσότεροι καταναλωτές επιθυμούν τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του εξοπλισμού του νέους τους αυτοκινήτου να εντάσσονται στην τιμή πώλησης. Πιο συγκεκριμένα, το 89% των ερωτηθέντων αναμένει την λειτουργία της υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας χωρίς συνδρομή. Αντίστοιχα, το 87% των ερωτηθέντων προτιμά το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης χωρίς συνδρομή.

Πώς αντικαθιστώ το δίπλωμα οδήγησης λόγω φθοράς;

Για ποια χαρακτηριστικά θα πλήρωναν;

Το 25% των συμμετεχόντων στη έρευνα θα πλήρωνε 30-35 δολάρια μηνιαίως για χαρακτηριστικά, όπως η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.

Ακόμη, θα πλήρωναν έως και 31 δολάρια για υπηρεσίες, όπως το Wi-Fi. Τέλος, θα πλήρωναν έως 25 δολάρια για αυξημένες λειτουργικές επιδόσεις.

 

newsletter-graphic-carselectric.gr
Οι ειδήσεις μας κατευθείαν στο inbox σας!