Το Renault Group παίζει εντός έδρας στην Έκθεση του Παρισιού!

Ο Όμιλος Renault θα έχει δυναμική παρουσία στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η οποία θα λάβει χώρα από 17 έως 23 Οκτωβρίου.

Το Renault Group θα συμμετέχει σύσσωμο στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, με σύνθημα «Revolution is on». Στην Έκθεση, εκτός από τη Renault θα δούμε νέα μοντέλα και από τις Dacia, Alpine και Mobilize. Μάλιστα, η Έκθεση, θα λάβει χώρα από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου του 2022.

Το Renault Austral ξεχωρίζει και για το 4CONTROL Advanced!

Τι θα δούμε από τη Renault

Η γαλλική φίρμα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού θα αποκαλύψει κάποιες νέες προσεγγίσεις σχετικά με τα Renault 4 και 5. Επιπλέον, θα δούμε για πρώτη φορά το Kangoo E-Tech Electric, το οποίο σχεδίασαν ειδικά για οικογένειες.

Ακόμη, το ντεμπούτο τους θα κάνουν τα νέα Megane E-Tech Electric και Austral E-Tech Hybrid. Μάλιστα, με τα δύο τελευταία μοντέλα, η εταιρεία στοχεύει στις κορυφαίες θέσεις της κατηγορίας C.

Test Drive || Renault Captur Plug-in Hybrid: Σε βάζει στην πρίζα!

Η νέα ταυτότητα της Dacia

Η Dacia θα παρουσιάσει στο Παρίσι τη νέα της εμπορική ταυτότητα. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες στο περίπτερο της εταιρείας, θα ανακαλύψουν τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση και τις νέες της εμπορικές δραστηριότητες.

Dacia Jogger: Και υβριδικό από το 2023

Η Alpine… πρωτοτυπεί

Στην Έκθεση του Παρισιού, η Alpine θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο, το οποίο θα μας δώσει μία γεύση από το μέλλον και την αγωνιστική στρατηγική της εταιρείας.

Προ των πυλών η ηλεκτρική Alpine A110!

Υπηρεσίες μετακινήσεις από τη Mobilize

Η Mobilize θα παρουσιάσει στο Παρίσι τις ιδέες της για λύσεις στις αστικές μετακινήσεις. Μάλιστα, θα δούμε το Mobilize Duo, το οποίο αφορά ένα shared mobility πλάνο με συνδρομή. Ακόμη, θα αποκαλύψει τα πλάνα της για τον τομέα της ενέργειας, παρουσιάζοντας ανάλογες λύσεις.

Ετοιμαστείτε για διακοπές με αυτό το Renault Kangoo!

Υδρογονοκίνηση από τη Renault και την Plug Power

Η HYVIA αποτελεί το προϊόν της συνεργασίας του ομίλου Renault με την αμερικάνικη Plug Power. Μάλιστα, η εταιρεία στοχεύει στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος υδρογονοκίνησης. Τέλος, στην Έκθεση θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το υδρογονοκίνητο Master Van H2-TECH.

abb_img
spot_img