Το νέο Hyundai Ioniq 5 N μας συστήνεται

Με κίνηση και στους 4 τροχούς, 2 ηλεκτρικούς κινητήρες και συνολική απόδοση 600 ίππους, το Hyundai Ioniq 5 N δεν αστειεύεται.

Μέσα από ένα βίντεο από το τμήμα υψηλών επιδόσεων Ν της Hyundai, παίρνουμε μία πρώτη σημαντική γεύση για το νέο Ioniq 5 N. Η κορεάτικη φίρμα, στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο αποκαλύπτει ορισμένες πτυχές του καμουφλαρισμένου νέου μοντέλου. Και ανοίγει την όρεξη στο αγοραστικό κοινό.

Ένα Hyundai Ioniq 5 ρυμουλκεί… φορτηγό!

Μάλιστα, ο συνδυασμός του Ioniq 5 N με τα αγωνιστικά RN22e και N Vision 74 δεν είναι τυχαίος, καθώς η μάρκα άντλησε έμπνευση από αυτά για το νέο μοντέλο. Ουσιαστικά, το βίντεο περιλαμβάνει μία cameo εμφάνιση του Ioniq 5 N, καλυμμένο με μία ειδική μεμβράνη καμουφλάζ.

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Hyundai Kona

Με 600 ίππους το Hyundai Ioniq 5 N

Αρχικά, το νέο Ioniq 5 N έχει κίνηση και στους 4 τροχούς, 2 ηλεκτρικούς κινητήρες, ενώ η συνδυαστική τους απόδοση αγγίζει τους 600 ίππους. Τέλος, κατά πάσα πιθανότητα, η μπαταρία του νέου ηλεκτρικού μοντέλου θα έχει χωρητικότητα 77,4 kWh.

Hyundai Ioniq 5: Πεντάστερο στο Green NCAP!

Το καμουφλάζ με τις καρό σημαίες δεν αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες για την σχεδίαση του Ioniq 5 N. Ωστόσο, το σπορτίφ αμάξωμα είναι ορατό με την πρώτη ματιά, διαθέτει μεταλλικές επιφάνειες, ενώ και οι πίσω τροχοί του θα είναι μεγαλύτεροι.

Η Hyundai Motor στηρίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022

Παράλληλα, το κορεάτικο μοντέλο θα φέρει έναν νέο προφυλακτήρα, καθώς και περισσότερες και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα. Τέλος, προφανώς και το εσωτερικό θα έχει σπορ χαρακτήρα, με αιχμή του δόρατος τα καθίσματα και το τιμόνι.

Το Hyundai Ioniq 6 First Edition είναι sold out!

Με τεχνητό ήχο το Ioniq 5 N

Την ίδια στιγμή, η Hyundai δίνει μεγάλη έμφαση στον ήχο που θα παράγει το… αθόρυβο Ioniq 5 N. Μάλιστα, το νέο μοντέλο είναι διαθέσιμο με το σύστημα τεχνητού ήχου N sound+, το οποίο θα διοχετεύει ένα μέρος του ήχου στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Τέλος, το σύστημα N e-shift θα δίνει την αίσθηση συμβατικών αλλαγών ταχύτητας και κλιμάκωσης.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Editorial

newsletter-graphic-carselectric.gr
Για να μην χάνετε ούτε είδηση για την ηλεκτροκίνηση!