Λεωφόρος Κηφισού: Συνεχίζονται οι εργασίες

Η Λεωφόρος Κηφισού έχει δεχθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Αχαρνών και στον κόμβο της Δυρραχίου, λόγω εργασιών βελτίωσης οδοστρώματος.

Ακούστε το άρθρο

Η Λεωφόρος Κηφισού αλλάζει πρόσωπο και θα γίνει ασφαλέστερη, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη της Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη. Μάλιστα, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζουν τις εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος. Επιπλέον, πραγματοποιούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τις νυχτερινές ώρες για τη λιγότερη δυνατή όχληση και ταλαιπωρία των οδηγών.

Έρχεται ο μεγάλος ποδηλατόδρομος της Αττικής!

Η Λεωφόρος Κηφισού και οι εργασίες βελτίωσης

Οι εργασίες της Λεωφόρου Κηφισού ανήκουν στο έργο «Συντήρηση Οδοστρώματος, Οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης των Οδικών Αξόνων της Ν.Ε.Ο.Α.Κ. και της Λ. Κηφισού». Μέχρι σήμερα οι υπεύθυνοι του έργου έχουν προχωρήσει σε εργασίες ασφαλτοστρώσεων, διαγραμμίσεων και αντικατάστασης ενεργοβόρων φωτιστικών με φώτα LED.

Επιπλέον, υπάρχει ολοκληρωμένη μελέτη αποκατάστασης των προβληματικών σημείων του τμήματος ανάμεσα σε Τρεις Γέφυρες και Δυρραχίου. Τέλος, το έργο για τη βελτίωση του οδοστρώματος της Λ. Κηφισού έχει προϋπολογισμό 15 εκατομμύρια ευρώ.

Σήραγγα Ηλιουπόλεως: Αλλάζει την κυκλοφορία στην Αττική

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:

«Οι εργασίες για τη βελτίωση και τη συντήρηση του οδικού δικτύου της Αττικής βελτιώνουν σημαντικά την οδική ασφάλεια. Μάλιστα, θα συνεχίσουν χωρίς διακοπή. Έχουμε θέσει σε πλήρη τροχιά εφαρμογής το στρατηγικό σχέδιο οδικής ασφάλειας για την κεντρικότερη οδική αρτηρία του λεκανοπεδίου. Με κομβικές παρεμβάσεις, λοιπόν, ενισχύουμε σημαντικά την οδική ασφάλεια στη Λ. Κηφισού, στην οποία είναι ήδη σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης».

abb_img